Bersama AIZUL MARCELLO di Malaysia Wedding Festival!

Sunday, November 13, 2011

| | |
Berlari-larian anak ke Mid Valley, berkejar-kejaran ke Malaysia Wedding Festival sambil berterbang-terbangan untuk berjumpa si kacak Aizul Marcello. Habisla kembang kempis si kacak nanti. hewhew
Selepas berterbangan menuju ke destinasi, maka sesi bergambar mesti diteruskan bertalu-talu. Bukan serbu seorang diri ye, bertiga-tiga menyerbu untuk bergambar. Kasihan Aizul sedang kepenatan masih lagi tidak keberatan melayan kitorang bertiga. Thumbs up! *wink*

Yeah, sekarang kami berempat bukan lagi bertiga ya dan yang pasti kami semua merupakan seorang blogger! Kuikui. Memang best dapat keluar dengan blogger ni, mula-mula kenal di alam maya then dapat pulak kenal di alam nyata. *wink*

Buat korang yang memerlukan khidmat photography untuk majlis perkahwinan, pertunangan atau any type of event, cepat grabs peluang baik dari Aizul ni. Bermula dari Jumaat, 11 November 2011 hingga Ahad, 13 November, Aizul akan berada di Midvelly Megamall! Kalau nak tahu dengan lebih lanjut tentang tawaran yang diberikan, klik SINI untuk ke blog Aizul.


Err, memang perempuan pantang jumpa kamera kan?So, untunglaa akak Pen Merah kita ada DSLR, bolehla serbu snap snap dan snap!hewhew. Nasiblaa habis dalam tu penuh gambar kitorang berdua. Till here, thanks for reading!

23 komen dari sweety:

hanabunga said...

whoaaa aizul marcello tuuuuu!!!

kaka said...

hew hew..untung la dpt kua dgn blogger sama2..kaka belum ada pun pengalaman cenggitu :'(

kim heeruul said...

tak ajak pon..=(

kim heeruul said...

tak ajak pon..=(

myravea said...

hanabunga : hehe..ak ah, aizul :)

myravea said...

kaka : nanti kite date2 jom ;)

myravea said...

kim heeruul : hehe..cemane nak ajak?num pon xde..kuikui

Dalila Hamid said...

adik.. kak dela tag ye...klau free2 la.. tq http://ceriteradalila.blogspot.com/2011/11/beauty-contest-from-aina-rahman.html

meLLy! said...

bestnyaaaa myravea hoho. err btw, rindu uitm pilah. #tetiba

myravea said...

Dalila Hamid : Thanks kak :)

myravea said...

meLLy! : hehe..eh, dak pilah jugak yek?huhu..rindu jugak pilah ;)

❤ Cik Nissa ❤ said...

phewwit!!!hehe..aizul marcello mmg talented!=)

qasehraihan said...

waaaa...aizul..
eh kita nak tempah header..boleh ke??sian kita..dah banyak kali kita request..

kita nak pakai gambar katun2 je..mcm katun shout awak tu..buleh tak ek??huhu

Myvitrd said...

Semalam ada datang.. oh yg pakai baju biru tu ke Aizul Marcello.. hehehe.. sikit pon tak perasan.. http://www.myvitrd.com/2011/11/pameran-pengantin-11-13-november-mid.html

myravea said...

❤ Cik Nissa ❤ : pewwit balik..hehe

myravea said...

qasehraihan : boleh dear, ade fb?inbox me there :)

myravea said...

Myvitrd : hihi..next time kne bukak mata besau besau gituu..kuikui

qasehraihan said...

xdapat ak PM la dear..coz fren request xapprove..huhu

my emel, pokaz2000@yahoo.com (tengku rehan)

Diyana Ali said...

memang perempuan pntang jumpa camera kan. hehe ;)

myravea said...

qasehraihan : da inbox :)

myravea said...

Diyana Ali : kuikui,,tahu takpe..weeee

Anonymous said...

wirda tu muka dia pecah2 ke?
baik tak payah jadi talent.
buruk....haha...myra lagi lawa.

Cik Akmal said...

hi myra yg comel...

Kt nak tempah header & watermark... camne ek?