Artis Hollywood yang mempunyai wajah mirip "Disney Princess"

Monday, November 21, 2011

| | |
Kecil kecil dahulu, budak kecil seperti saya memang sangat suka tengok Disney princess bukan? Dengan angan-angan palsu di dada, nanti bila dah besar nak jadi puteri cantik macam dalam cerita. 

Oh, memang kuat berangan rupanya zaman muda mudi dulu. Kalau berangan untuk ke menara gading itu logik juga tapi kalau berangan nak jadi puteri cantik jelita tu memang tak dapat ditunaikan tambahan pula tak logik dek akal fikiran.hewhew 

Bukan setakat berangan nak jadi puteri malah berangan nak kahwin dengan anak raja merangkap putera yang kacak rupawan! kuikui. Semuanya angan-angan palsu belaka. Haih, pengaruh besar rupanya cerita kartun begini. 

Btw, ini pengakuan dari lubuk hati bahawa sebenarnya sampai sekarang myra suka tengok cerita "Once upon a time" begini disebabkan oleh puteri dan puteranya sangat comel, cantik dan hensem belaka! So, disebabkan oleh rasa SUKA dengan cerita fairy tales begini jom kita tengok pula artis  yang mempunyai wajah mirip Disney Princess. 


32 komen dari sweety:

LaLa said...

skrg minat lg tgk disney n still lg berangan :P
mak slalu cakap, "bila ila nak ubah prangai tgk katun tu, memg ila xkan dapat jd camtu," hahahah

Chenta S Qaseh said...

pengaruh tb! haha

CCICute Design (IP0357198-D) said...

wah!!cci pon ske tgk citer camtu...sampaila sekang...ngehh..ngehh... ^_^ mmg cantik2 kartun dia..

kim heeruul said...

cinderella & Rapunzel tu sebijik..^^

myravea said...

LaLa : hehe..oo, ila suke tgk kartun ye..heee

myravea said...

Chenta S Qaseh : tahuu takpe!huhu

myravea said...

CCICute Design (IP0357198-D) : tomei kann..hihi

myravea said...

kim heeruul : hehe..betul2 :)

LaLa said...

suke sebab sume comel2 =D

myravea said...

LaLa : eh..hihi..suke jugak, mmg comel kartun2 ni :D

starzieti said...

suke taylor swift. sesuai muke die jadi princess. :D

hanabunga said...

yang snow white dgn mulan tu memang sama sangat!

farra8979 said...

a'ah la... memang ada iras.. cantik2... ^__^

myravea said...

starzieti : betul tu dear..cantik n sesuai kan :)

myravea said...

hanabunga : mulan tu mcm sebijik kan..hehe

myravea said...

farra8979 : hehe..iras2 :)

Ardini Humaira said...

comelnye yang macam cinderella tu :D

myravea said...

Ardini Humaira : taylor swift tu yunk..hehe

aRa ❤ aFiq™ said...

mulan 2 comey la.. pan asian.. hee

A retarded kitty said...

taylor swift sangat comel ouh

myravea said...

aRa ❤ aFiq™ : betul tuu..mulan comel!

myravea said...

A retarded kitty : soo true dear :)

Phat said...

x salah pun berangan hehe..jgn lebih2 sudah mana tau ada jodoh ngan putera raja kan mana kita tau ye x hehehe

BeaN MorENo said...

taylor swift ke tu

M Fizan said...

dari kecik suka tengok aladdin dan cinderella.. tak sangka dua artis yang comel , vanessa hudgens dan taylor swift (dua2 saya minat) mirip wajah mereka.. tuan punya blog mirip siapa? :)

myravea said...

Phat : kuikui.. betul jugak tu kan :)

myravea said...

BeaN MorENo : yep2

myravea said...

M Fizan : ngehehe..tuan punya blog pon xtau lak mirip sape :D

Syieda™ said...

muka diorg macam patung..comey...geram2....

myravea said...

Syieda™ : tahu takpe..comelkann! hihi

DySha.Pink◕‿◕✿ said...

taylor swift meme mcm barbie.. suka sgt..

myravea said...

DySha.Pink◕‿◕✿ : myra pon suke..hihi