Aksesori apa yang menjadi kegilaan seorang perempuan?

Wednesday, November 16, 2011

| | |
Aksesori?Aksesori apa yang menjadi kegilaan seorang perempuan?


Bila kita bercerita tentang aksesori ni, pendapat dan citarasa setiap perempuan mesti berlainan bukan?Ada yang suka aksesori yang blink blink, liplap liplap gitu bagai berada di posisi datin datin, auchhhh! dan ada yang suka the simple one but nice dannnnnnnn ada juga yang rimas bila pakai aksesori seperti rantai, cincin dan sebagainya bukan?


So, anda si cantik jelita berada di posisi yang mana satu? Suka atau tidak? Minat atau tak minat sangat dengan aksesori ni? Kalau dulu myra tak amik port sangat pasal aksesori, but nowadays terjatuh cinta pula dengan aksesori seperti rantai dan cincin. 


Actually, dulu myra sukakan silver even koleksi aksesori tak banyak pon sebenarnya but now myra sukakan gold gold gitu sebab rasa seperti antik! hewhew. Adakah faktor usia yang mengubah citarasa?Oh tidakkkk, saya dah tua ke?kuikui.


The latest one yang myra beli semestinya ala-ala gold yang antik-antik. Tak mahal pon sebab rasanya semua orang boleh memiliki. So, bolehla beli banyak-banyak buat koleksi tukar-tukar *wink*. Emmm, memang betullah jawabnya myra dah tangkap cintan dah dengan gold ni. hewwwww

Haaa, ni laa aksesori ala-ala antik tuuuu *wink




Thanks for reading!

40 komen dari sweety:

aRa ❤ aFiq™ said...

tgk owg kai nmpk cntik tp ta brani mcuba.. sbb tkot t ta kai.. huu

FizaFizz said...

sama!! kita suka jugakk warna gold2 nih !hehe

LaLa said...

suka yg silver, sebab sgt x minat gold hehehe...
suka kumpul cincin ngan gelang tangan =D

Siti Nor Salwa Che Lah said...

amboi cik kak sownk nih....hehehehe...cntik...

penyisir rambut said...

brg kemas lambang wanita..huuu..
tp tak suke sgt la..
cincin ngn gelang bf bg hilang..
sbb jns rimas,pkai skjap je pastu tanggal..
seb bek silver...klu emas mmg menangis tak berlagu la..

Ku Azhar said...

waaaaaaaa

kim heeruul said...

perempuan pengkid & tomboy mesti ada simpan 1 gak kan..keh keh keh..

myravea said...

aRa ❤ aFiq™ : hehe..u should try dear :)

myravea said...

FizaFizz : wewwit..ade geng!hehe..gimme 5!

myravea said...

LaLa : hehe..myra xbape suke gelang gelang..heww

myravea said...

Siti Nor Salwa Che Lah : kuikui..alaaa cik adik sorang nii..heee

myravea said...

penyisir rambut : laaa..bf hilangkan? puk puk skit die..hehe

myravea said...

Ku Azhar : waaaaaa balik..huu

myravea said...

kim heeruul : ngehehee..betul jugak tu.. *wink

Elyzatul Nastaysah said...

makin coml la myra ni=)

Wan85 said...

http://wanwidget.com
pertama kali singgah, nice blog :)

myravea said...

Elyzatul Nastaysah : kuikuikui..maluu kite..awak pon comel ;)

myravea said...

Wan85 : Thanks, selamat datang :)

aReLaN said...

wanita & perhiasan mmg takleh dipisahkan. wanita tu sendri pn dh memang hiasan dunia.bsr kn maintenance pompuan ni.hehehe

starzieti said...

saye suke rantai tapi takde pun rantai. hee ~

✿Ummi Myra✿ said...

cantik nye adik :)
adik nak ajak join contest akak, hope boleh join ye :)
http://www.amirastudios.com/2011/11/contest-my-top-referral-by-amira-studio.html?showComment=1321408723310
tengs

myravea said...

aReLaN : betul tu :)

myravea said...

starzieti : nanti grabs satu yek :)

myravea said...

✿Ummi Myra✿ : Thanks invite myra kak :)

Nyamuk Terbang said...

kiter pkai jam dgn cincin ja
hehe

Siti NuruL Ain said...

ishh..camtik ring butterfly tu..

nak!! mmg minat dgn butterfly..wah..beli mana??

~AmyLiana86~ said...

chomel....hehe

myravea said...

Nyamuk Terbang : samelaa mcm myra dulu..hehhe..jam tak leh tinggal! ;)

myravea said...

Siti NuruL Ain : kat mana-mana mall pon ade dear :)

myravea said...

~AmyLiana86~ : maceh akak <3

fathiahRAIHANA said...

nak cincin butterfly tu jugakkkkk kak myra :D

bloghok said...

wachaaaaaaaaaaaaaaaa

myravea said...

fathiahRAIHANA : hehe..banyak juall kat luar tuu..sepat carii..hihi

myravea said...

bloghok : wachaaa kembali..huu

Diyana Ali said...

suka pakai tapi kalau cincin atau rantai lebih prefer silver . hehe .


dr gelang prefer watch je. hehe :)

myravea said...

Diyana Ali : hihi..silver pon molek :)

Ardini Humaira said...

dni pun sukaaa :D

myravea said...

Ardini Humaira : hihikk..sukaaa2 ;)

PinQib said...

alolooo.. tomei nye dia.. sjk jd model aktif ni.. =)

myravea said...

PinQib : kuikuikui..semangat sket nak update blog..hihi