Tempahan header, footer dan banner masih dibuka!

Monday, October 31, 2011

| | |
Ramai yang bertanya, tempahan masih dibuka kah?Yes cik adik sekalian, tempahan masih dibuka, myra terima dengan hati yang terbuka. hewhew. Akhir-akhir ni ramai yang menempah header dan mereka katakan bahawa bila ada header yang mengikut citarasa mereka ini, rasa bersemangat untuk update entry dan belek blog lama-lama sampai muntah itu kian menggunung! *wink*


Hakikatnya memang begitu bukan?Bila kita puas hati dengan header sendiri, rasa  untuk menempek muka di perkarangan blog sendiri lama-lama itu pasti menebal tambah-tambah bila template kita semua dalam keadaan kemas dan teratur bak kata pepatah, sejuk perut ibu mengandung. hewhew. 


Jom myra tunjuk header dan footer yang menjadi pilihan hati:

























Dah join? Jom serbuu join giveaway yang menarik ni! Klik SINI!

22 komen dari sweety:

Mya Kamelia said...

mcm mane na tmpah header tue..

kim heeruul said...

berbayar ker ?

aRa ❤ aFiq™ said...

bla la na pndai edit header secun myra edit..

myravea said...

Mya Kamelia : ade add facebook myra "Myra VeaII" tau :)

myravea said...

kim heeruul : yea kim..tempahan berbayar :)

myravea said...

aRa ❤ aFiq™ : hihi..tempahla dear :)

Aimi Farhana said...

Alaaa . shumels! nak tempah jugak buley ? hehe! ^_~

the::bored::sha said...

nice :) nk gak lahhh, p ur fb ye yunk?

SyiraSara said...

myra saya nak tempah!! suka sgt nan design myra. Da add myra kat fb td takde respon la.

Rizawati Abd Rahman said...

akak nk tmpahhh!!!! :)

khalifah said...

mcm mana nak tempah banner ni??n bayaran

khalifah said...

mcm mana nak tempah banner ni??n bayaran

myravea said...

Aimi Farhana : boleh dear :)

myravea said...

the::bored::sha : "Myra Vea", anta je msg kt situ yek ;) friends da maximum

myravea said...

SyiraSara : sorry dear, myra xleh approve orang da, friends da maximum =.= jap, myra try inbox awak yek

myravea said...

Rizawati Abd Rahman : boleh akak :) add myra kat fb yek

myravea said...

khalifah : tempah banner dekat fb pon boleh..inbox myra 'Myra Vea" tau

kiter samer said...

saya nk tempah tapi saya xder fb la

saffiya_aleesya @ echa said...

salam..boleh x echa nak tempah header tp xpkai fb..berminat sgt ni
just email echa boleh..
saffiyaaleesya@yahoo.com.my

SANDRA AZWAN said...

SUMER CANTIK2!;-)

Hishyamuddin said...

semua lawa2..hehe

C.Jijah said...

salam adik, akak ada hantar mesej di fb tentang nak design blog skolah akak.minta adik lihat ya dik..