Suara FALSETTO yang luar biasa dari NICK PITERA!

Tuesday, October 25, 2011

| | |
Suara falsetto sangat luar biasa bukan?Korang tahu tak apa itu suara "Falsetto"?"Falsetto" merupakan salah satu jenis suara lelaki. Yang luar biasanya ialah suara dari seorang jejaka yang boleh ditinggikan seperti suara seorang perempuan.

Unik bukan?Bertuahlaa mereka yang memiliki kelebihan seperti ini. hewhew. Bukan setakat suara lelakinya yang berpitch rendah je yang sedap didengar, but suara halusnya seperti perempuan juga semerdu buluh perindu..Wauuuuuuuuuuuuuuuuuu!*blinking eyes*

Pernah dengar tentang Nick Pitera?If not, here you are some information about Nick Pitera..phew, sangat-sangat kagum dengannya! Who is Nick Pitera?He is a young singer with an incredible falsetto voice. His falsetto allows him to sing flawlessly like a girl!*Wau!*So, dah ready nak dengar his voice?Jom serbuuu video-video di bawah!


.............................................................................................






Dah join? Jom serbuu join giveaway yang menarik ni! Klik SINI!

18 komen dari sweety:

kim heeruul said...

kira suara dia mcm arwah sudirman..

Zharif Zawawi said...

yg disney tu terbaik wooo..

myravea said...

kim heeruul : hehe..tak tahula nak cakap cmne ..hihi

myravea said...

Zharif Zawawi : memang terbaikkkkk..hewhew

Miss Eiza said...

haha...tp lg suka suara garau parau...heee~

j-yung said...

hello awak di tag

http://princesssofjoy.blogspot.com/2011/10/hello-guys-good-night_24.html

fyna said...

memang sesuai dia nyanyi lagu katon2

myravea said...

Miss Eiza : wohohooo..garau2..*wink*

myravea said...

j-yung : thanks dear :)

myravea said...

fyna : betul tu kak..baru feeling feeling sket kan..hehe

Syieda_Joy™ said...

kagum...terkedu...

myravea said...

Syieda_Joy™ : same goes here dear..hehe

Farhana Jafri said...

best suara dy!! falsetto.. ilmu baru.. :D

Adah dimie. said...

best ! hehe

FizaFizz said...

perghh! boleh cair camniehh! keh3 :P

myravea said...

Farhana Jafri : betul tu dear :) hihi

myravea said...

Adah dimie. : hihi..yeps, mmg best! ;)

myravea said...

FizaFizz : myra da cair da sygs..hihi