Sesi bersama rakan blogger di Mid Valley!

Friday, October 28, 2011

| | |
Eh, kenapa semua berkumpul di mid valley ni?eh, ada apa di sini?eh, ramainyaa yang datang beratur?Owh, sesi mengambil tiket movie free dari NUFFNANG rupanya..hewhew..Thanks to blogger baik hati ini kerana sudi mengajak myra datang sekali dengannya *hugs* So, dapatlah myra merasa tengok movie "Don't be afraid of the dark" bersama para blogger and thanks to NUFFNANG!


Antara para blogger yang hadir dan sempat berposing untuk bergambar :
Tiga dara pingitan.Yang mana satu pilihan kalbu?hewhew











Dah join? Jom serbuu join giveaway yang menarik ni! Klik SINI!


22 komen dari sweety:

Eera Shera said...

bestnya buat gathering..

onie said...

wahhhhhh..kak anne amik,syok ah tu :)

myravea said...

Eera Shera : emm..hehe..ni bukan gathering dear..huhu

myravea said...

onie : hewhew..sonok lee *wink*

laskar pelangi said...

bestnyeeeewwwwwwww

myravea said...

laskar pelangi : best :) huhu

penmerah said...

awwwwww.. comelnyeee sy. muahahaaaa. apsal muka akak lain beno? tetibe feeling cam anak cine kat pasar malam. muahahaaaa

kim heeruul said...

dtg mid tak cont gua...
kalo tak,bule la jumpe..hik hik hik

myravea said...

penmerah : hihik..tomei3..ak ah, anak cine terlepas..kuikuikui

aRa ❤ aFiq™ said...

bla la bole join 1x ni.. hee

myravea said...

kim heeruul : alamak..num pon xde, camne nak kontek?huhuuu

myravea said...

aRa ❤ aFiq™ : hehe..ade rezeki dapatla join..dun worry :)

farra8979 said...

wah, bestnya dapat jumpa cik epal n dapat g tgk wayang sesama geng blogger yg lain...

p/s: best x movie tu?

myravea said...

farra8979 : alamak, tak best!huwaaaa :')

Syieda_Joy™ said...

bestnye dpt kmpul ramai2 macam ni..... ^_^

Nur Aischa said...

wahh bestnya :) seram tak crita tu??

myravea said...

Syieda_Joy™ : best3..hehe

myravea said...

Nur Aischa : kuikui..tak seram pon..takyahla tengok, tak menarik sangat..huhu

FizaFizz said...

wahhh..untung! eh, best ke cerita tu?? nk p tgk ni..hehe

Ujang9897 said...

gua yg botak..hahahah

myravea said...

FizaFizz : jangan g tgk! tak best..huwaaa :')

myravea said...

Ujang9897 : kuikuikui..tula, potong rambut lagi..huhu