Seharian bersama blogger famous CIK EPAL!

Thursday, October 27, 2011

| | |
Puas hatiku!! Ya, begitu puas setelah bertahun lamanya mengenal gadis ini di alam maya akhirnya bersua juga di alam nyata. Menjadi salah seorang pembaca setia blognya sudah pasti. Edisi menternak lemak, sememangnya dinanti. *Acece, da macam pantun..hewhew

Bergambar bersama, berposing bersama :)

Makan bersama. Ini edisi menternak lemak ayam bersama, eh?


First picture, perempuan kalau tidak bergambar satu dua tiga cheeseeeee bersama pabila berjumpa, tidak sah namanya bukan?kerana bergambar lebih mengeratkan silaturrahim, menjadi kenang kenangan di hari tua..hewhew..


Second picture, perempuan bila berjumpa terus heret ke kedai makan untuk menternak lemak sambil bergosip zassssss ala-ala wartawan berceloteh bukan?Eh, ini bukan fakta tapi auta! Semestinya topik antara blogger adalah mengenai blog, blog dan blog!


About CIK EPAL, yeah dia sangat friendly jauh sekali seorang yang sombong! Ini fakta ya bukan sesi kipas mengipas jauh sekali dirasuah seribu hengget tunaiiiii.. Kalau korang jumpa di tepi jalan dan mahu bergambar bersamanya atau bergosip bersama, sila jangan segan, malu itu biarlah bertempat kerana dia tidak lokek dengan senyuman dan suara. Bak kata omputeh, Don't judge a book by its cover..



Di manakah gambar ini diambil?? Tunggu next next entry ya.. *wink*







Dah join? Jom serbuu join giveaway yang menarik ni! Klik SINI!

63 komen dari sweety:

aRa ❤ aFiq™ said...

wah best nye jmpa cik epal.. :)

penmerah said...

hhahaa.. phewittttt.. nk signnnnn. muaahahahaaa

SpidermanHere said...

Okay, untunglah akak. Bilalah boleh jumpa Cik Epal ni. Terserempak pun jadilah xD

kim heeruul said...

dekat lu snap2 gmbar dgn dia ?
nie yg jeles nie..hik hik hik..

AbgFeroZ said...

cisss... datim tak ajak saya.. majok arr gini...

myravea said...

aRa ❤ aFiq™ : best best ;)

myravea said...

penmerah : wewwit..hahah..sign kat mane tu kak?hewhew

myravea said...

SpidermanHere : hehe..takpe, nanti jumpela tu *wink

myravea said...

kim heeruul : kuikui..jeles jangan tak jeles..huhu

cik EPAL said...

hahaha comel betul dak myra ni. dengar cite malam tadi jumpa "sesuatu" hahahaha. tol ke?

myravea said...

AbgFeroZ : alamak, datim bukan tak ajak, takot jiwa rosak segan pulak..hihikk..lariksss~

myravea said...

cik EPAL : fuhh akak, myra tak nampak, orang sebelah yang nampak, myra da cuak daa..fuhhhhhhhhhh

Syieda_Joy™ said...

wahhhhh menternak lemak kat mn? ^_^ nk itot...!!

Aimi Farhana said...

wahhhh . best nyer die jpe cik epal! nak jpe both of u lahh sanad2 ehehe ^_~

myravea said...

Syieda_Joy™ : dekat, errrrr dekat..emphh, sampai lupa jadinya..ish3

myravea said...

Aimi Farhana : hihi..nanti ade jodoh kite jumpe yek *wink*

starzieti said...

bestnye dapat jumpe retis. jeles jeles ! hehe. :D

Yuyu said...

hahaha...dia memang baik kat luar..::)

Salimah Ismail said...

best yeee. bila nak hangout ngn sal pulakk? haha

SANDRA AZWAN said...

seronotnyer...;-P

Nizam Ijam said...

jeles...malas tgok.. :P

myravea said...

starzieti : hihi..best best ;)

myravea said...

Yuyu : setuju! ;)

myravea said...

Salimah Ismail : hehe..nanti kite g date yek..hewhew

myravea said...

SANDRA AZWAN : kuikui..memang seronot!bile lak laa dapat jumpe sandra lak kan *wink*

myravea said...

Nizam Ijam : kehkeh..yelaaa, jeleslaaa jeleslaa ijam :P

_NisaFuzi_ said...

dekat mid valley 25 hb pukul 9 malam. hehe. nampak mravea ngan cik epal, depan mata je. segan nak tego. heee

_NisaFuzi_ said...

seriously myra lagi lawa dari gambar ni.
gambar tak menonjol sangat. tp the real myra sangat lawa, comel.

sume org cepat mintak sign ! heehe.

Blog Kidallixiouse said...

Wahh . kemain syiokk lagii yer. hehe ^_^

myravea said...

_NisaFuzi_ : laaa nisa, nape tak tego?sobss sobss..hihi, entahla dear dalam gambar nampak garang terlebih kan..kuikuikui..thanks awak yang cumill *wink*

myravea said...

Blog Kidallixiouse : hehe..syiokkk habislaa sygssss! :P

lynda said...

amboi..makan aje kerjanya. comel :)

myravea said...

lynda : hihiks..wajib tu..hewhew

kaizen said...

amboi3...

*cik myra pon ape krgnyer.. femes jugak...

pink said...

Bestnyaaaaaaaaaa jumpa Cik Epal! ;)

myravea said...

kaizen : amboi3, bak kata azwan ali..hihi..saya masih baru, masih junior :')

myravea said...

pink : hihi..best!! :)

♛ Dea Arematt ♛ said...

ek... style len pulak cik epal..;P.. xbiasa tgk.. hehe

myravea said...

♛ Dea Arematt ♛ : hehe..macam-macam style ;)

hanabunga said...

Bestnya.Sangat jeles okayh!

cik violet said...

dlu pernah jumpa dia ni tp den segan nak bgamba..haha

hamzah ian said...

apesal muka hang lain kat luar????

Queen Of Heart said...

cute larh cik epal.. :)
cik myra pun comel jugak.. ;)
psstt..kalau terserempak nak sign tauu?? heheh

Syafiq Ahadin said...

wah3! baru follow. saya pun pegi tengok juga! argh! nak gambo ngan cik epal tapi segan yang tak bertempat! OMG! siyes jeles. abeh movie tu, nak p snap lah konon. tapi depa bercrita dngan ujang. so tak brani. Muahhahaha!

memang tak bertempat! Arghhhh!!! tensyen!!

myravea said...

hanabunga : hihikk..jangan jeles jeles ;)

myravea said...

cik violet : huhu..janagn segan2..nanti rugi..kuikuikui

myravea said...

hamzah ian : hahah..dalam gambar nampak garang kan?phewww =.=

myravea said...

Queen Of Heart : kehkeh..bergurau ye, bukan artis nak sign pon..hewhew

myravea said...

Syafiq Ahadin : kehkeh..lain kali amik je, ujang pon ok ape, takde hal laa..hihikk

~AmyLiana86~ said...

nampak pucat je cik epal tu..korang 22 blogger femes..hehe

hafiz hafizol said...

untunglah jumpe CIK EPAL GONJENG JENG JENG tu...

ain dzaya said...

seronoknyerr dapat jumps cik epal..
jelez!jelez!helez! lar...

_NisaFuzi_ said...

haha. segan la nak tego. gusi bengkak mase tu. nak bukak mulut pun berat sikit. heee.
tapi nampak myra macam pendiam je. hee. teringin nak sembang ngan myra. :)

sarah mohamad said...

wah wah wahhhhh bestnyaaaa!

Finaz Jaafar said...

same la kte..kte pun gi tgk gk nuffnang premier ni and jmpe cik epal..mmg beliau sangat best ! jauh beza dgn ape yg kte prnah dgr sblm ni..huhu

err si hamzah ian ni tak hbs2 ckp org muka dlm gmbo n kat luar lain..aiyaaaa

Umie Artoqiemie said...

whoaaa jelessss.. hahaha.. pemes2..

myravea said...

~AmyLiana86~ :phew akak, gambar edit kot, sebab tu pucat..hihikk

myravea said...

hafiz hafizol : untunglaaa..kuikuikui

myravea said...

ain dzaya : hehe..nak jeles jugak..hewhew

myravea said...

_NisaFuzi_ : owh, myra mula2 mmg nampak pendiam..lame2 taula..kuikui :)

myravea said...

sarah mohamad : best <3

myravea said...

Finaz Jaafar : yeke dear..hehe..myra tak perasan ramai sangat blogger ritu..huhu

myravea said...

Umie Artoqiemie : hihi..nak jeles jugak ;)