Pengalaman pertama join gathering blogger

Wednesday, October 5, 2011

| | |
Malu sebenarnya nak mengaku, tapi mahu juga nak mengaku bahawasanya pada 17september yang lalu, bermulalah sejarah pertama berjumpa dengan para blogger secara LIFE yang selama ini hanyalah di alam maya semata-mata..hihi..


Perasaan? Of course sangat nervous di situ, excited pon ada sambil kata cheeseeeee! Sebabnya? tidak pernah ketemu dengan mana-mana blogger lain selain di kampus..Ok, amatlah sadis bukan?padahal blogger lain sudah tidak terkira bilangnya, tapi myra baru dapat merasa..hehe


Rupanya banyak jugak kerenah blogger-blogger ni..BEST! Tak rugi join gathering macam ni..At first, dipaksa oleh Mas and prince dan akhirnya berjaya juga sampai ke destinasi..Hooray!


Nak tahu perjalanan gathering pada hari itu?Meh baca di SINI dan siapakah Heliza Jr. di entri ITU?Now, mari kita menerjah sesi bergambar pulaa!Tak sah kalau gathering takde gambar kan?hehe..




Mas Ahmad Safwan
Heliza Jr.
Atuk
Hanna Fauzan
Syed
Aina & kawannya..
Taufiq
Ain
Adam ( Pakai baju putih )




Thanks to all of you,sangat gembira ketika dan di saat itu..Kalau ada gathering lagi, sudi-sudilah jemput ye.. *wink*




p/s: Maaf, baru nak update pasal gathering ni..hihi..lariksss

36 komen dari sweety:

Ailyl Rozanna said...

wah ! kompem seronokkan jumpa blogger2 ! :)


Klik sini untuk pergi Blog Ailyl

pRiNCe said...

dah lapuk bru nk update...bg pnmpar kan..haha

~AmyLiana86~ said...

mesti masa mula2 jumpa tu snyp tak terkata kan..hehe..

kaizen said...

untung laa g gath....

*sy xmo ajak g gath tp sy nk ajak g dating boley??? hahahaha

Hishyamuddin said...

bestnyer...hehe

Amirah Jafri said...

waaaaaaaaaa best best nya :)

cik fyza said...

gathering kat mana ni yunk??

Nur Aimi Farhana said...

Mengenyit kembali! peeeewwwiiit! bestnyer :D

myravea said...

Ailyl Rozanna : sonok tau kak ailyl..bila dapat jumpa sis lak..hehe

myravea said...

pRiNCe : ngehehe..name pon ngah final ritu, mestila baru nak update..

myravea said...

~AmyLiana86~ : hehe..tak jugak, sebab kalau da kenal,senangla nak sembang, tak malu sangat gitu..hehe

myravea said...

kaizen : ahahaa..dating??aaa

myravea said...

Hishyamuddin : hehe..nanti ade gathering lagi, myra ajak pulak yek ;)

myravea said...

Amirah Jafri : nanti kite gi ramai-ramai nak?hehe

myravea said...

cik fyza : kat mid je ni dear :)

myravea said...

Nur Aimi Farhana : hehe..best best ;)

Namee Roslan said...

ahahha. kadang2 xtau pun ada gathering. tau2 je ada. haha. tak sempat join pun.

Nur Aischa said...

wahh bestnya dpt jumpa geng blogger famous ;D

myravea said...

Namee Roslan : nak jumpa namee!! hehehe..

myravea said...

Nur Aischa : best jumpe dorang ni..hehe

rara pinkmafia said...

wahhhhh besh nya si bujang2 ni.

isma said...

best nye.. tringin nak g.. :)

myravea said...

rara pinkmafia : hehe..best best ;)

myravea said...

isma : meh meh :)

kaizen said...

aah jom laa.. heheheh

Kotak Mancis / S_Basri said...

seronok la klu dapat buat gathering macam nie... ehheheheee

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

aaa..tak ajak pun!

myravea said...

kaizen : boleh2..hehe

myravea said...

Kotak Mancis / S_Basri : memang seronok oh :)

myravea said...

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid : alamak akak sayangs, meh num meh ;)

hafiz hafizol said...

untunglahhh... :)

kaizen said...

aa.. kalo boleh nnt kite set date eh... hehehehe

fRaMe+LenSeS said...

SEYES BEST G GATH KAN?:D

SyedGraphiX said...

hehehehe. banyak diamm~

kim heeruul said...

kat tempat gua keje lak tu hang out..keh keh keh

arnissa said...

wahh..best nyer dpt jmpew blogger kat luar.. asyik lam maya jer.. hehe..:)