Mengapa SHAWL JOJET PLAIN tetap menjadi pilihan hati?

Friday, October 21, 2011

| | |
Tatkala mereka semua bergaya dengan pashmina, shawl satin dan sebagainya, daku di sini masih enak memakai shawl jojet plain..


Eh, salah ke tak ikut trend?berpinar mata tengok banyak sangat jenis shawl sekarang bukan?Tapi untunglah banyak pilihan so tak jemu untuk bertukar shawl. Kalau jemu kita tukar, tukar dan tukar! Ohhh, indahnya menjadi seorang perempuan! hewhew..


Tiap satu perkara yang kita buat mesti ada sebabnya bukan? So, the reason why saya masih SETIA dengan shawl jojet plain ialah? Ianya mudah, senang, easy untuk dipakai..Ianya juga cepat, tangkas dan faster bila dipakai. Hewhew..Sila jangan cepuk saya bila baca ayat di atas ya =D


But seriously, shawl jojet plain memang pilihan di hati! Tidak tebal, tidak panas, senang dipakai dan paling best even kita belit-belit pon tidak memakan masa yang lama. But, if pakai pashmina?Mulalah tangan ini gatal nak betul-betulkan, rasa kepala berat dek kerana ketebalannya..phewww..Sebab tu dah tak suka pakai pashmina dah, pangkah buat sementara waktu!


Jom tengok gambar-gambar kat bawah ni sumenye gambar myra pakai shawl jojet plain..hewhew..layannnnnnn ;)
Asyik style gini je,boring boring..bertukar!


Ok cukup lettew, mane leh letak banyak-banyak nanti muntah pink myra tak tanggung..hihi.. Sape lagi yang setia dengan shawl jojet?Bestkan? *wink*








Thanks for reading :)

51 komen dari sweety:

~naddy~ said...

comell... :)

Mish eika :) said...

cantik ")

Miss Eiza said...

ha ah..stuju2...best simple senang bentuk . paling syok .... murah .. hehehe

myravea said...

~naddy~ : Thanks dear :)

myravea said...

Mish eika :) : hewhew..thanks dear..

thanks for reading :)

myravea said...

Miss Eiza : betul tu murah! hehehe..

atiqa aris said...

kadang2 la g kelas.ringan kot tudong nih,pastu lau pakai kemas je x serabai2 cm pashmina.leceh siket.hehe

aRa ❤ aFiq™ said...

shawl ni lg simple an..shawl skunk plik2 sgt tgk comey bli kai nmpk plik lak.. hehe.. 2 ara la.. suka gmbr myra yg kai shawl pink uh.. :)

myravea said...

atiqa aris : tau xpe, myra xselesa pakai pashmina..nampak serabut je =.= tak pandai..hehe

myravea said...

aRa ❤ aFiq™ : betul tu dear..hehe thanks :) and thanks for reading

rebellion said...

hmm, (walaupun ni tempat blog perempuan), molek la pakai lagu tu, ringan skit kerja atid

kim heeruul said...

awk lagi comel bila bertudung bawal..<3..love it..=)
sbb gua suka tgk perempuan yg pakai tudung bawal..shawl2 ini kureng sikit..

myravea said...

rebellion : hehe..molek molek ;)

puteraduyong said...

yang penting...ia sopan dan anggun... ;)

myravea said...

kim heeruul : huuu..da xreti pakai tdg bawal, asyik xjd.. :(

myravea said...

puteraduyong : soo true :)hihi

Nurul dot..dot..dot said...

nurul da kurangkan pakai jojet plain sebab jarang..da double pun still jarang lagi bila terang..

hafiz hafizol said...

kemain lawa lagi nama dia.. haha.. jojet plain

myravea said...

Nurul dot..dot..dot : ak ah,,a de jnis jojet yg jarang n lebut..and ade yg jenis keras sket n xjarang :)

myravea said...

hafiz hafizol : kehkeh..name mestila glamor :P

kaka said...

wah..comel sgt nie..mata banyak besor..graww2!!geram.. :P

myravea said...

kaka : hihi..besau besauuuu ;)

Indah Mulya said...

sis pn stil pkai jojet..jojet ngn inner cotton tu je kalo g kelas pn..tah, tp jojet ni best lah..xpning2 nk match..blk je msia nnt nk wat koleksi lg..hehe

Aimi Farhana said...

kenyit2 cik myra mmg chumels! ;)

Syieda_Joy™ said...

canteknye kamo myra...^_^ ade tuto pakai shawl ni x? syieda xreti...sob2.... T_____T

nuruashia ♥ said...

mata yg comey..tukar nk? hek9!~

erika nuris said...

tak pe la..sy pown pkai shawl tak ikut trend pown..jnji slesa n mnutup aurat..enough for me...:)

athirah said...

tahu xpe... trex pun ske plain shawl dr yg corak.. yg ni sng pki :P

myravea said...

Indah Mulya : btol tu sis..xyah nak pening2 pikir nak match..hihi..nanti da balik msia, inform tau..hihi..lame xjumpe ;)

myravea said...

Aimi Farhana : kenyit-kenyit kat aimi yang cumil jugak..hihi

myravea said...

Syieda_Joy™ : kamu pon cantik jugak dear..tuto?try search dekat youtube, macam-macam ade kat situ ;)

myravea said...

nuruashia ♥ : hyep, jangan amik mata saya, nangis nanti..hihihi ;)

myravea said...

erika nuris : really true dear :)

myravea said...

athirah : auchhh..gimme five trex! hihi..

zanafahmi/PB said...

akak lagi ketinggalan, taunya Ariani, Arzu, bawal....lain2 tu tak ambik kesah pon, yg penting tutup kepala.

myravea said...

zanafahmi/PB : takpe kak, asalkan menutup ape yang patot :)

♛ Dea Arematt ♛ said...

same la.. hehe... walo mcm mane pun, shawl jojet jugak sedap dipakai... hehe

myravea said...

♛ Dea Arematt ♛ : betul betul..hihi..thanks for reading :)

Pen MErah said...

jarang akak nampak yg pakai shawl jojet.. mcm susah je kan? eheheee

myravea said...

Pen MErah : ramaila kak..hehe..cuma cara pemakaian je yg berbeza..huu..grr, mane ade susah, senang je pakai kak..hihi

myezatul aQma said...

comel myraaa

lynda said...

alahai.muka cantik pakai ape pon cun la dear.:)

Budak Chomot said...

Saya masih setia dengan itu shawl! *background music= Aku Masih Setia wuwuwu

myravea said...

myezatul aQma : Alhamdulillah, awak pon comel :)

myravea said...

lynda: kena ekut kesesuaian muka jugak dear :)

myravea said...

Budak Chomot : kuikui..gimme five! ;) aku juga masih setia *wink*

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Comel sgt! :D

http://rabiatul-adawiyahcute.blogspot.com/2011/10/blog-pilihan-3.html

myravea said...

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim : hehe..thanks si cumil :)

hanabunga said...

you're right.pash sgt panas dan lemas tahu kalai dah start serabut belitan.jojet bes sebab senang jadi.boleh spray bagi keras dan senang jadi.Cuma jarang.tu aje.hee

myravea said...

hanabunga : hehe..betul tu dear, jarang, tapi ble lilit due kali, ok da rasenye..hehe

arnissa said...

kamoo comell.. pakai apew pun cantik.

cam heliza.. hehee.. :)