Majlis Sidang Media Pilih Kasih 3

Sunday, October 16, 2011

| | |
Baru-baru ni, myra ada pergi Press Conference Pilih Kasih Musim ke-3 bersama dengan beberapa rakan blogger yang lain..Dan yang menariknya, pilih kasih 3 kali ini akan menampilkan dua orang jelitawan sebagai juri tetap untuk program realiti Pilih Kasih..Siapakah juri-juri tersebut?


Pilih Kasih 3 Diteruskan Bersama Erra Fazira, Umie Aida
Yeah, Erra fazira dan Umie aida!


At first, memang zero in my mind ade lagi juri tetap yang lain then bila dorang dah mention nama Erra Fazira, i was like....WHAT? Tak sangka gila dapat jumpa dia secara life punyaaa..Terkezut saya tau dupdap dupdap, seronok beronok-ronok hati time tu..hewhew..
 Dari masih bayi lagi saya teringin nak jumpa akak Erra! *hiperbola*
Rosyam nor 
........................................................................


Memang meriah hari tu, best sangat dapat jumpe blogger-blogger yang tak pernah jumpa before this, sporting habis! So, antara para blogger yang hadirkan diri pada hari itu untuk memeriahkan lagi suasana majlis ialah?
Thanks Abang Ben    
Akak Pen Merah
Thanks mas ahmad safwan kerana menjemput 
      taufiqnazli    
Sebelah myra, abang UJANG 


Maaflah entry kali ni penuh dengan gambar..hewhew

25 komen dari sweety:

El-Janna said...

wah bestnye^^ cute la myra ni^^

kaizen said...

untung laa jmpe retiss....

*ooo myra buat skandel dgn bro eh... smpi ati curang dgn i.... muhahahahaha

myravea said...

@ El-Janna alolooo..kamu pon cute dear :)

myravea said...

@ kaizen opsss, mane tau?haha..kidding, mane de skandal-skandal nii..hewhew

Luna Shoppe said...

Tumpang promo ye...

Salam. Jemput datang ke Luna Shoppe. Ada pelbagai jenis tudung. Diskaun dan mystery gifts dari Australia menanti anda!
Blog: http://lunashoppe.blogspot.com/

myravea said...

Luna Shoppe berehh :)

myravea said...
This comment has been removed by the author.
atiqa aris said...

wah bes gle jpe erra.cantek ekh die:)

aRa ❤ aFiq™ said...

syok nye myra asyek join event2 yg gempak..

Ahmad Fazren said...

untunglah dapat jumpe :)

myravea said...

@atiqa aris yep, die cantik sangat..hehe

myravea said...

@aRa ❤ aFiq™ Lepas ni jom join event SENYAP pulak :)

myravea said...

@ Ahmad Fazren untung untung :)

Pen MErah said...

waaaa bgmbr ngn retisss.. sonoknye. hu3

myravea said...

@Pen MErah Elleh, akak pon ade saneeee :P hehe

C i k P i p i T e m b a m said...

bestnyee... huhu... taufiq pon ade ? HAHA...

ain dzaya said...

camne myra boleh pergi ke sana?

mamat said...

errrr jeles2....

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

bestnyaa dpt jumpa artis and famous bloggers:))

myravea said...

C i k P i p i T e m b a m : hehe..ade2, die ade jugak :)

myravea said...

mamat : tulaaa..ajak dtg xnk..kuikui

myravea said...

FIFIEY LYCHEE MARATION : best2..hehehe

hafiz hafizol said...

untunglah :)

myravea said...

hafiz hafizol : untunglah balik ..hihi

aqmahoocyunkqamo said...

waaa..bestnye....jd blogger je pon dpt g mcm2 event kn..best2..!!lg2 dpt g press conference pilih kasih...best kot...btw..selamat menjadi rakan blogging ok...ajo2 la sy..sbb sy msh br lg dlm dunia blog...