Lelaki berkulit hitam atau putih yang menjadi pilihan hati si gadis?

Sunday, October 23, 2011

| | |
Yang mana satu menjadi pilihan hati para si gadis?Hitam manis atau putih gebu?Eh, putih gebu lebih sesuai untuk gadis-gadis..hewhew..


Berkulit hitam manis pun ada kelebihan dan daya tarikan mereka yang tersendiri bukan?Ada yang berpendapat bahawa lelaki berkulit hitam manis itu lebih macho katanya. So, same goes for those yang berkulit putih gebu. Yang berbeza hanyalah pilihan dan minat seseorang itu.


Pilihan hati dan minat seseorang memang subjektif. Jadi, tak hairanlah if setiap orang punyai selera dan their own opinion about this. So semestinya tiap dari kita punyai pandangan yang berbeza bukan?


So, bagi myra lelaki berkulit hitam manis atau putih suci yang menjadi pilihan hati?and the answer is????????PUTIH!! I dunno why dari dulu lagi myra memang suka tengok jejaka yang putih-putih ni, rasa macam comel je mereka ini tambah-tambah yang baby face tu..Alamak, rahsia peribadi sudah diluahkan, tersipu malu pula jadinya =.=
Tak berkelip tengok gambar ni..hewhew


Tapiiiiiiiii, kalau ikut fakta katanya lelaki berkulit gelap itu lebih seksi?Wahhh, izit true?
Lastly, apa pendapat dan citarasa gadis-gadis yang lain?Lebih minat yang berkulit putih atau hitam manis?errr, atau kuning langsat pon bolehlaaa..hewhew









Jom serbuu join giveaway yang menarik ni! Klik SINI!

46 komen dari sweety:

Puteri Iqa Izyan said...

haiyaaa... lee min ho boleh buat tak tidur malam. huhu..

btw, lelaki yg putih sgt x kacak la. huhu.. yang gelap skit, stylo, manis. pheww~~

kim heeruul said...

it's up to girl.
=)

kaka said...

kaka pilih yang kulit biasa-biasa je meant sawo-sawo matang la..sebab kaka pun bknnye putih sangat..kang malu kang laki putih yang pompuannye hitam..kn :p

myravea said...

Puteri Iqa Izyan : tau xpe, leh xtdo malam gini kan..kuikuikui

hehe..mcm2 opinion :)

myravea said...

kim heeruul : hihi..betul-betul ;)

myravea said...

kaka : kuikui..sawo mata, kuning langsat pon okie *wink*

ikatankasihku said...

putihlah, sedap mata memandang :)

aRa ❤ aFiq™ said...

pkwe ara kulit gelap.. jdik suka laki kulit gelap.. hehe.. laki lau putih mcm ta bpe na xtif ja.. msty dok umah ja 2.. hehe

adiba ramli said...

berkulit hitam lebih menarik. hewhew! :P

mohdhazlan Dreadlock said...

sawo matang ...:)

myravea said...

ikatankasihku : Gimme five!hihi

myravea said...

aRa ❤ aFiq™ : kehkeh..tak semestinya laki kulit putih duduk umah je dear..hihi

myravea said...

adiba ramli : we have a different opinion..hewhew ;)

myravea said...

mohdhazlan Dreadlock : hihi..nice2 ;)

myezatul aQma said...

akma ok jer selagi lelaki tu tak putih melebihi akma.
mna bleh pak we lebih comel..i kna lbih comel tauuu..heee(^___^)

myravea said...

myezatul aQma : hihikss...betul jugak tu..tapi tingin jugak nak laki lagi putih..kuikui

hafiz hafizol said...

amBoi..

lelaki hitam manis la..

macho sikit..

x putih x tak hitamm..

sedang-sedang sajek.. kih3..

myravea said...

hafiz hafizol : kehkeh..sawo matang lettew ;)

Zharif Zawawi said...

terasa putih pula diri ini..kah3..

myravea said...

Zharif Zawawi : kehkeh..eh, ade yang terase upenye..hewhew..apelaa ko ni zharif :p

gdsbnga said...

kalau sy , sy suke laki yang tak putih sangat tak hitam sangat . sedang sedang . tapi bile kite dah suke seseorang tu kite tak kesah dah sume ni kan :)

Nur Aischa said...

haha kalau aisyah tak kisah sgt gelap atau putih. tgk jugak mcm mana jenis org tu. hehehe ;D

myravea said...

gdsbnga : betul jugak tu dear, bile kite da suke someone tu, tak kire putih o hitam da..kuikui

myravea said...

Nur Aischa : Jenis orang tu macam mane lagi penting kan..hihi

Saiful Zaini said...

owhhh.. ye ke..?? baru tau.. haha.. tapi selalu orang suka kerana hati budi seseorang tu.. tu lebih penting, so dari situ, orang tu putih ke hitam ke dah tak kisah dh..

Syieda_Joy™ said...

vote sawo matang.. syieda syieda pun gelap..hikhik...

myra kene putih, sebab myra putih..hikhik^_^

Wanie said...

kalau kulit putih kang contrast pulak dengan diri sendiri..haha..biar kulit sawo matang cukup la..

Miss Eiza said...

Yg hitam ler =))

myravea said...

Saiful Zaini : hihi..ni just an opinion je uu..

myravea said...

Wanie : betul gak tu dear..hhiih

myravea said...

Syieda_Joy™ : eh, nampak cerah je?hehe..xpela putih, nanti dpt anak pon omputih..kuikuikui

FeeQ said...

Santapan Istimewa Mencari Halal Restaurant/Cafe yang Unik: http://bit.ly/nUZ3DR

myravea said...

Miss Eiza : pon boleh :)

myravea said...

FeeQ : iklan sebentar bersama kit kat :)

ain dzaya said...

tak kesah la gimana pun warna kulit..
asalkan dia tahu tanggungjawab dia sbg lelaki =)
tu yang utama..

myravea said...

ain dzaya : ur right! ;)

yaya_flanella said...

kalau pakwe comel sangat macam artis korea susah jugak. hehe

hanabunga said...

Alamak.taknak la yg gelap sangat.tapi gelap pun okay ape.tu tanda diorang aktif berpanas.hehe

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

jangan putih gebu, jangan hitam legam. biasa2 lebih macho kot...;)

myravea said...

yaya_flanella : btol gak, nanti rase tergugat..huhu

myravea said...

hanabunga : kehkeh..aktif bersukan tuu ;)

myravea said...

FIFIEY LYCHEE MARATION : kehkeh..biar yang sawo matang kan kan :)

Emy Sharmimi Nadia said...

hha..suka entry ni ^_^
dahh folo cni..kalo sudi kwn, folo le kite balik~

myravea said...

Emy Sharmimi Nadia : thanks dear <3

arnissa said...

heheee.. nice entry.. actually xkisah pun. asal baek jer. :)

Hanif Farish said...

putih ker hitam semua fizikal luaran. coz Allah jadi kan itu sebaek2 nye. that anugerahkan . mmg masa kita remaja wajah mjadi faktor utama kerana fikiran kta sedang berkembang . apa yg penting biarlah wajah suci bukan kerana putih or hitam tapi suci dengan wuduknya . hehe