Jom serbu join "25 Things Random Giveaway by Penmerah.com"

Saturday, October 22, 2011

| | |
Dah lama rasanya tak join giveaway macam ni, now terbuka hati pula nak join giveaway dari akak PEN MERAH yang dengan rasminya sudah launching 25 barang untuk Random Giveaway buat kawan – kawan blogger.



So, apakah barang yang termasuk dalam 25 list tu?Antaranya ialah :

1. Barangan Kosmetik Stage
2. T Shirt Lelaki
3. Baju Perempuan
4. Barangan penjagaan muka perempuan dan lelaki
5. Perfume
6. Pendrive bentuk Canon dan Nikon


IMG 1208 25 Things Random Giveaway by Penmerah.com
IMG 1211 25 Things Random Giveaway by Penmerah.com

Top referral :
DSC 0697 25 Things Random Giveaway by Penmerah.com


Best?Menarik dan tertarik bukan? So, what are you waiting for?Jom serbu join ramai-ramai bagi memeriahkan lagi giveaway ini! hewhew..



Tag : 
rabiatul-adawiyahcute



Tempoh  : 21 Oktober – 10 November 2011

21 komen dari sweety:

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Thanks tag atul. Akan join. :D

penmerah said...

tag ramai2.. muahahahaha. tq tau myra. sgt2 bertime kasih cz salu support akak.. :)

aRa ❤ aFiq™ said...

wah.. banner dr myra eh.. comey2.. na join gak la.. :)

EndyScenes said...

accessories utk lelaki ade x? mls nk g mall shopping , internet shopping lg mudah even do charge mahal. comel je blog kamu (: same comel ngn org dye haha . nape shout mix xleh gune makcik oit? (: follow me ok

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

wahhhh menarik.. =)

myravea said...

@Rabiatul Adawiyah Abd Rahim :my pleasure dear :)

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Myra, cmne nk buat banner tu bergerak ?? Mksd atul, nk letak dlm entri ??

myravea said...

@penmerah : hihi..same2 kak..asalkan bahagia..hewhew ;)

myravea said...

aRa ❤ aFiq™ : ak ah..hehe..cepat2 join! ;)

myravea said...

EndyScenes : hihi..ade jee..cepatla join ;)

myravea said...

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA : memang menarik..hehe..cepat join skali kak ;)

myravea said...

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim : klik je banner kat entry ni, then copy link die..pastu paste je time nk msokkan image tu :)

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Myra, thank you so much. Da jd da. :D
Good luck, ya! :D

myravea said...

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim : same2 :)

ikatankasihku said...

Hai, salam kenal..comel banner u buat :)

myravea said...

ikatankasihku : salam kenal :) thanks :)

Pen MErah said...

ramai gak join dr myra.. muahahahaaa

ain dzaya said...

ramainyee yang juin.....
hadiah pun menarik....
btw, gud luck taw!
ain tak menyempat untuk juin...theethee

myravea said...

Pen MErah : alhamdulillah :) hihi

myravea said...

ain dzaya : huhu..eh, joinla skali dear..sempat lagi ni :) thanks for d wish

myu said...

Salam perkenalan :) Singgah dari GA yang sama...