Seharian bersama Social Enforcement For National Youth Awareness Program (SENYAP)

Thursday, September 22, 2011

| | |
Mesti ramai tertanya-tanya apa itu SENYAP bukan?
SENYAP satu program kesedaran untuk pembangunan belia dari segi interaktif maya yang telah berjaya diadakan di Pusat Dagangan Dunia Putra PWTC Kuala Lumpur baru-baru ini. Jemputan pada program ini khusus buat blogger-blogger belia dan pengguna sosial media seperti facebook dan twitter. Program yang julung-julung kali diadakan ini adalah sebagai satu batu loncatan ke arah pembangunan belia dengan menggunakan pena maya belia itu sendiri. Memperkasakan golongan belia merupakan satu mandat yang diberikan kepada Information Technology Youth Movement ITYM untuk muncul dengan satu modul tersendiri dalam mencorak keberkesanan nukilan yang menyumbang ke arah keamanan negara di rangkaian sosial yang semakin ramai penggunanya. Klik SINI untuk teruskan membaca.


Antara blogger-blogger hebat yang hadir 
                              Abang Ben                                  broframestone
                                ceritamamat                                taufiqnazli
Blogger yang dirahsiakan namanya :')
Seramai 54 orang blogger yang hadir dan jangan lupa untuk hadirkan diri anda pada perjumpaan yang akan datang ya..See you there!


23 komen dari sweety:

Un Phat Lee said...

nak gi gak weyh.grrr. :P

said...

Waa besnye dapat jumpe face to face


;)

myravea said...

Un Phat Lee : Nanti perjumpaan kedua, kite gi yek :) huhu

myravea said...

ﻉ : best best :) Nanti ade lagi, pergilaa :)

Mamat said...

haha..semua tu mmaat dah jumpa..termasuk la yang di rahsiakan sekali..he3 :D

myravea said...

Mamat : hehe..siapalah yang dirahsiakan sangat tu kan *wink*

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

klu la abg dijemput pun,insyaAllah x prg..:) byk kje lain la.blogging just 4 fun.

aRa ❤ aFiq™ said...

wah best nye lau pat g gak..

myravea said...

Iz.Eusof (Abg Stalker) : hahaa..adoi, ngatkan akan pergi tadi..huhu..myra pon blogging just for fun, tapi best jugak dapat kenal blogger2 dalam alam nyata ni..hehe

myravea said...

aRa ❤ aFiq™ : nanti yang second nye, pergila tau ;)

aRa ❤ aFiq™ said...

jauh la na p myra.. huhu

zOeY zAu YaH said...

saya suka semua hehe

myravea said...

aRa ❤ aFiq™ : alaa..yeke ara..takpe, nanti kalau ada jodoh, bolehla jumpe..hehe :)

myravea said...

zOeY zAu YaH : sy pon..hehhe :)

Syafiq_Elf said...

Bila la syafiq dpt jmpe akk myraea kan? Hehe~ ^^

myravea said...

Syafiq_Elf : hehe..nanti ade gathering ke pape, kite jumpe la dik yek :)

Blackstar_Hazreeq said...

peh..smpat agi mas ahmad safwan gi...padahal dah dkat exam tuh...haha

myravea said...

Blackstar_Hazreeq : ahahaa..myra pon nak exam da time tu ;)

pRiNCe said...

untung la...org dpt pergi....:'(

myravea said...

pRiNCe : ahaa..anda tahu apa itu MENGADA? untunglaa pergi tapi tak mengaku pergi..


Ahahaaa..larikss~

Blackstar_Hazreeq said...

Aah la...myra pun uitm gak...same la exam...gudluck :)

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Sebenarnya akak pun dah dijemput utk hadir tp last2 akak tak dapat hadirkan diri sebab mak akak masuk hospital.. kalau tak boleh jumpa Myra dan semua.. maybe next time =)

syieda_joy said...

teringin sangat syieda nak g..tapi xda kawan..lgppun syieda xtkenal..T___T uwaaa....