New banner! Pertukaran banner kini bermula

Saturday, August 20, 2011

| | |
Assalamualaikum..

Hye sweet readers..Tetiba excited terlebih sebab dah lama tak tukar banner..Kali ni myra try buat flash banner pulak iaitu banner bergerak..Shhh, malu aii baru nak ada flash banner sebab before this statik banner sahaja yang menjadi pertukaran..


Ini banner lama saya..hikss 

And yes ini banner baru blog saya..Say hye to my new banner *wink*




If korang berminat nak exchange banner with me, sila-sila tinggalkan komen di entry ini then i will grabs your banner!! Kecil tapak tangan, nyiru saya tadahkan..Acecee, lama benar tak berperibahasa begini, rindu pula zaman kenakalan di sekolah..




p/s : Page untuk banner bakal myra updatekan sebab kebanyakannya banner lama para blogger :)

24 komen dari sweety:

kim heeruul said...

style la begerak2....
mcm mane nk tuka..?
ce tgk banner gua..^^

http://kimheerulstory.blogspot.com/2011/08/wordless-wednesday-8.html

NURUL AINI NORAZMAN said...

comelnyaa...

dak eina said...

comelnya... ^^

myravea said...

kim heeruul : Coding exchange banner ade dekat sidebar kanan ni :)

myravea said...

NURUL AINI NORAZMAN : thanks dear :)

myravea said...

dak eina : maceh sygs :)

Solihahazahar said...

so cuteee :D

~yayaLOVA~ said...

meh la exchange. http://vanilla-chenta.blogspot.com

myravea said...

Solihahazahar : thanks dear :)

myravea said...

~yayaLOVA~ : okae yaya :)

♥ Dea ♥ said...

jom exchange banner!!..:P

Siti Suhaila said...

canteknyer banner myra.. =)

eesyaheera said...

Comel banner gerak-gerak

myravea said...

♥ Dea ♥ : okae yunk :)

myravea said...

Siti Suhaila : Thank dear :)

myravea said...

eesyaheera : myra pon makin suke flash banner :)

❤ lovelymasha❤ said...

kua3..akak jugak takde banner lg..huhu

myravea said...

❤ lovelymasha❤ : xpe, lpas ni akak ade kan la..hehe :)

liyanaruzalan said...

comel sgt .. tp takk reti la nak buat ..hmm

ahmad endo said...

wow...cool tu...banner baru ada bergerak2...hehehe...jeles plak

0nenanina Vanilla said...

cantik n smart... lom ade banner..xde mase nk wat.. tempah ngn myravea bole?hihi.. xde fb la nk contact

Asian Fanatics said...

assalamualaikum :))

i have put ur banner in my blog.
Can u put my banner in ur blog too? The code my banner in my blog. Please visit catatan-anikatik.blogspot.com to get the code.

thx

wassalamualaikum.

nurulshiera93 said...

seyezly..
nice n sweet..
hehe

Azumie said...

dah letak banner awak kat blog saya.

http://schaaryanna.blogspot.com/p/banner-exchange.html