Churpchurp berwajah baru hari ini!

Thursday, August 11, 2011

| | |
Kalau bab berwajah baru ni memang hati rasa riang gembira sekali sambil terloncat-loncat tunjuk gigi rabbit seperti anak kecil mendapat lolipop dari bapanya di bulan puasa ini..Benda baru, mestilah semangatnya pon lain macam, berkobar-kobar gitu..


Korang dah ada churp-churp?Sangatlah rugi kalau tak ada..Sebabnya?bila korang submit je untuk SOCIAL SEEDING, paling cikai pon dalam sehengget or lima puluh empat sen then kalau korang share SOCIAL SHARING yang main klik-klik iklan tu pon sekali klik da RM0.20, bayangkan dalam sepuluh orang klik dah RM2,yang tu baru untuk satu iklan, kalau korang dapat dalam 5 social sharing da dapat berapa banyak dah?So kalau seratus orang yang mengelik berapa dah korang dapat?Jom kita main kira-kira..So, lu pikirlah sendiri berbaloi atau tidak..Kalau tak berbaloi, alamatnya tidakla diwar-war kan di sini, harap maklum *wink* Klik SINI untuk mendaftar churpchurp! 




Kalau korang nak dapat RM10 000, apa perlu buat? KLIK SINI untuk tahu cara-cara untuk menang!



4 komen dari sweety:

trigyy said...

da bnyk dpat? emmm.. ayt last tu..

klu korang dapat or klu korang nak dpat?

myravea said...

Sedang-sedang, kalau rajin banyaklah dapar setimpal dengan usaha :)

Btw, thanks menegur, typo tadi ;)

~eZmALiZa~ said...

rajin myra dgn churpchurp dia kan? semoga terus success ye adik :)

myravea said...

hehe..bolehla kak..tapi kadang2 malas jugak..huuu ;)