Alhamdulillah, 2nd winner for Mix & Match Contest by MissLily Shop

Friday, August 5, 2011

| | |
Assalamualaikum :)

Alhamdulillah syukur..


Terima kasih kepada semua yang sudi menyumbangkan keringat untuk klik button like mengundi design yang myra buatkan..Really appreciate your kindness dan tidak lupa juga pada para juri yang arif lagi bijaksana *acece serta tuan penganjur iaitu MdmLily Lilo..Walaupun jumlah like tidak sebanyak 1st dan 3rd winner tapi alhamdulillah selepas ditambah tolak darab dan bahagi untuk 50% dari jumlah LIKE dan 50% markah dari juri dan akhirnya tersenarai juga sebagai 2nd winner..


JURI :
HAZWANI OSMAN - Fashion Designer
RINA SALLEH - JUARA GADIS MELAYU 3
IKA RADIUSITE - OWNER BUTIK ONLINE (Radiusite)
MARIA ELENA - BLOGGER





Seterusnya, jom kita tengok design dari 1st winner dan 3rd winner contest ni.

Jari sedang ligat mengelik album dari MissLily Shop untuk mencari bintang pilihan hati *wink* ..Time kasih akak lily, muaahh muahh flying kiss ;)




Thanks to them, mari melawat mereka! :


23 komen dari sweety:

HAJAR AZMAN :| said...

Wauu, tahniahhh^

Syarafina Zaini said...

congratz.. :)

pRiNCe said...

tahniah ye..boleh la blnja mkn nty..:)

myravea said...

HAJAR AZMAN :| Thanks dear :)

myravea said...

Syarafina Zaini : thanks dear :)

myravea said...

pRiNCe : huu..hadiah die bkn cash laa, kne redeem barang die..hehe..lain kalilah belanja yek :p

SyUhAdA said...

thniah..

myravea said...

SyUhAdA : thanks :)

fitri asikin said...

wahhh!! congrat dear ^^

0nenanina Vanilla said...

congrats dear.(^_^)

amy azuha said...

congratz dear..! :))

myravea said...

fitri asikin : thanks dear :)

myravea said...

0nenanina Vanilla : thanks dear :)

myravea said...

amy azuha : time kasih :)

Indah Mulya said...

congrates adik manis!! ^^

myravea said...

Indah Mulya : time kasih akak chumilll :)

♥ adlin roshaida ♥ said...

tahniah myra :)

myravea said...

♥ adlin roshaida ♥ : thanks dear :)

a'an said...

congrat myra ;p

Aida Omar said...

wah!! myra dapat 2nd winner lah..
TAHNIAH myra.. ^_^

mana hadiah nya myra nk tgk jugak..hehe

myravea said...

a'an : thanks a'an :)

myravea said...

Aida Omar : hehe..tq yunk..hadiah xdpt lagi sbb xpilih habis lagi, nanti da pilih sume baru dapat :)

Aida Omar said...

ooh..tak habis pilih lagi la nie..xpe2 nanti dah pilih wat entry tau ^_^