Tips : Cara untuk besarkan mata

Saturday, July 9, 2011

| | |
Hye sweet readers :)

Korang pengguna tegar contact lens tak?Minat untuk cuba pakai?atau lebih suka pakai CL dari kaca mata yang hanya akan menghasilkan lebam di bawah mata itu?Kalau ye, yes i am one of you!


Okay kali ni myra nak review pasal contact lens yang boleh buat kita puas hati bila pakai..So, CL jenis apa yang menjadi kegemaran myra sekarang?Kalau untuk besarkan mata, myra lebih prefer gunakan 'SWEETIE' dari BLINCON..Tahan tiga bulan beb and seriously i love it!




Here it is :)


There are five colours yang korang boleh pilih dan warna yang tetap menjadi pujaan hatiku ialah warna brown..Sebabnya, tidaklah nampak fake sangat mata yang berkelip-kelip itu *wink*


Sumber : google

PRICE = RM70

17 komen dari sweety:

cik chinta said...

hiyepp...ske sgt2 pki cl. jadi tegar sgt2.

myravea said...

yey, ade geng!huhu.. itulah, myra prefer CL dr spec *wink*

Nurul Mazni said...

Tunjuklah gambar myra pakai lens nie.. nk tengok gak cntik ke tak.. sbb nengok dlm tu, warnannye cm terang sgt.

Elyzatul Nastaysah said...

jeles tgk org yg lh pkai CL ni.kte lh tgok jela.pling lame kte lh pakai sejam je.pas tu mate mula jadi merah and teros la muke kte jd pucat.sedeh=(

myravea said...

Nurul mazni : itulah kak, myra engat nak letakkan gambar, sbb warna display tu mmg macam terang, tapi da real one tak macam tu pon kak..huu

myravea said...

Elyzatul : fuh, mata u sensitif kot dear, jgn pakai tau..bahaya nanti

Lyssa Dollixious said...

waahhh , suka . suka . kalau warna itamm lagii santekk . i loike ! :)

myravea said...

hehee, sis suke yg ade kaler2 dear *wink*

Pinky Pixie said...

power yt sblah lain, sblah lain. makanya bajet adalah mahal utk pakai cl ade kaler. kehkeh. tp kan, 3bulan rm70 ea?

myravea said...

Fuh, kalau power lain2 agak susahla, macam tu kena beli dua..huhu..yes my dear, 3bulan untuk rm70 :) hehe..

Harisya Diary said...

SERBU MYRAVEA KAT CNI JUGAK..HEHE

tolong komen link ni bleh?

http://harisyadiary.blogspot.com/2011/06/contest-jom-tulis-cerpen.html

myravea said...

thanks singgah :)

hamzah ian said...

laki leh pakai tak? hehe

myravea said...

Eh, laki pon boleh pakailaa...hensem broo *wink*

myravea said...

Eh, laki pon boleh pakailaa...hensem broo *wink*

shida said...

ho3...
CL..xberani nak pakai..:)
jmput sggah blog shida..tq
http://luvabenbaby.blogspot.com/2011/07/kenapa-kita-pelupa-sambungan-entry-8.html

Si MaTa BulAT said...

mmg suka pakai cl wlpon mata sy ni dah mcm tayar lori haha