"Tak dapat lelaki korea, lelaki cina pon jadilah"

Saturday, July 30, 2011

| | |
Sekarang tak kira perempuan atau lelaki sedang gila korea, panahan paras rusa hensem, comel dan kacak dari group-group k-pop korea..Bila ditanya "Kenapa awak minat cerita korea and group k-pop ni?"..Dan jawapan yang diberikan sangat mengasyikkan telinga yang mendengar iaitu "Aww..sebab mereka hensem dan comel sangat-sangat!"..


Masih tak percaya?Cuba tonton cerita korea yang hero dan heroinnya tidak begitu comel dan tidak kacak, mesti mood untuk menonton sangat tipis dan kemudiannya terus padamkan siaran tv dan layan pulak cerita Boys over flowers yang tidak jemu ditonton dek kerana rupa paras pelakon lelakinya yang menawan hati..Setuju?terpulang kerana kebanyakannya begitulah..


Siapa yang minat gila dengan mereka ni mesti akan mengasah bakat menghafal nama ahli-ahli group..Macam adik myra, bila ditanya hensem boy ni apa namanya? bukan main laju dia menjawab tapi bila ditanya 5 darab 5 jawapannya apa?terus mata ke atas tangan ke dada..Haishh, budak-budak sekarang, aku lepuk jugak nanti..




Adik manis sekalian, jom kita mulakan aksi cuci mata hiksss..
.
.
.
.
.
.
.

Apa nama group ni adik?Maka si adik menjawab "Ini group BEAST laaa"..Si kakak hanya mampu menjawab "Oooowh, terima kasih daun keladi"
Owh, inilah BEAST rupanya..Lepas ni dah boleh hafal..

Opss, terlebih sudaa..cukuplah 6 group sahaja yang tersenarai*clap3*..Amacam?berdarah hidung tak gadis-gadis di luar sane?Nah amik tisu sila lap cepat! *hee*..

So, kalau korang betul-betul minat kpop ni sampai berangan nak laki macam diorang, sekarang anda tidak lagi perlu risau kerana group m-pop kan adeee..Ape ke nama group dorang?Haaa....Ini diaaa "Wewwit, hai abang hensem..nak signnnnn"..
.
.
.
.
.
Okae, V.I.P ni boleh tahan..So, mari kita serbuu!! *wink*




p/s:Tak dapat lelaki korea, nak lelaki m-pop atau chinese guy?Mari tentukan pilihan anda..larikssss

18 komen dari sweety:

Hishyamuddin said...

haha, mcm2..rmy gillee mnt kkpop..tgok DP fb pon da thu...

Ieka Luvika said...

oh GOd! mata ieka mcm xboleh terima gambar 24:7 ituh!! yawn

myravea said...

Hishyamuddin : btol3..myra tgk, budak bawah umur ramailaa..huhu

myravea said...

Ieka Luvika : haha..btol btol btol :')

Amirah Suhana said...

24:7 tu tak boleg terima dari dulu.,,so , ishh memang tak boleh terima la.hahahaa

Wani said...

aaaaaaaaaaaaaa ! minat beast , minat gi kwang ! rasa nak buat laki je kan , haha

Aida Omar said...

haha.. m-pop pun ada erk skrg..
mmg ramai yg minat kpop zmn skrg nie kan..

myravea said...

Amirah Suhana : aishhh..myra pon xbole time gak tuu..heheee

myravea said...

Wani : wahhh, ni pencinta korean ni..eheee ;)

myravea said...

Aida Omar : yep2, ade mpop da yunk :)

enyheartsdiamond said...

saya suka lelaki melayu ;)

myravea said...

enyheartsdiamond : saye ponnn..huhu ;)

farra8979 said...

hihii... klakar biler ade mpop. cam x sesuai jek..

myravea said...

farra8979 : senyum xperlu kata apa-apa..hehe

EYP_g.0.n.z.a.L.3.s said...

ta pena terlintas lgsung na mnat KPOP ..!! :)

Ezzad Edzral said...

kenyit2 lagi ...
wahh minat korean ke ??
if lelaki chinese look mau x??hehe

http://ezadedzral.blogspot.com/

myravea said...

EYP_g.0.n.z.a.L.3.s : huhu..adik myra da gila kpop ..hadoyaii

myravea said...

Ezzad Edzral : if chinese look pon bolee maaa :P