New header : Percubaan membuat flash header yang pertama!

Sunday, July 24, 2011

| | |
Disebabkan oleh tajuk entry sangat jakun tak ketentuan hala, maka eloklah kita mulakan dengan . . . . . 


Ehem..ehem..ehemmmm *percubaan suara anak tekak*


Testing testing one two three....  



Tadaaaaa
.
.
.
.


Yes i know, jakun bukan?Maafkan adik, kakak abang..Adik baru download Photoscape, maka tangan tidak sabar untuk meluangkan masa mengedit header sendiri..Ya, ianya simple sahaja, tapi kalau tak comel takpelah sekarang juga saya lariksssssss...


Puas hati dapat luangkan masa untuk header blog sendiri, yeah maka inilah header baru yang bakal menetap di blog ini *senyum*









Mood : Masih berfikir, mahu letakkan flash header ini buat santapan atau kekalkan statik header? *wink*

30 komen dari sweety:

||aLeaSaRa|| said...

wah tahniah!kite dah ada photoscape masih teraba2 nak buat yg baru.buatlah tutorial sbb kat ramai cr cara2 nak buat flash header yg simple tau!!!

pRiNCe said...

tepuk dada ..tnye selera..:)

adamainaa.com said...

Assalamualaikum,

buat sendiri lagi bermakna.. kerana ianya adalah usaha kita sendiri. ^__^

myravea said...

||aLeaSaRa|| : hehe..thanks dear..myra pon baru nak berjinak ni..hehe..nanti da rajin-rajin, myra buatkan tuto :)

myravea said...

pRiNCe : hehe..selera oo selera ;)

Tuan Taman Lepak said...

comeyyyy2

LyNn AnaLya said...

wah,, cantik!!! ;D

shera haifa said...

nice try.. cantik je.. kita xpndai nak buat smua tu..sbbkan xpndai malas pun ada

myravea said...

adamainaa.com : w'salam..betul tuu :)

myravea said...

Tuan Taman Lepak : thanks for reading dear :)

myravea said...

LyNn AnaLya : thanks lynn :)

myravea said...

shera haifa : kalau xpandai tu yang kite kne blaja..hehe..thanks dear :)

nurul diana said...

lawa header :)

myravea said...

nurul diana : huu..maceh yunk ;)

aRa ❤ aFiq™ said...

wah.. comey.. denki.. ;D

Dea said...

cantekk..pandai nyer,,,:)

Aida Omar said...

cantiknya..jeles :)

myravea said...

aRa ❤ aFiq™ : hee..xbaik dengki2 tau..jom blaja same2 ;)

myravea said...

Dea : thanks dear :)

myravea said...

Aida Omar : hehe..jom blaja buat same2 *winK*

cik springs said...

myravea....

photoshop ni kalu nak explorer mmg banyak kelebihan nye kan..

1st header saya buat kat blog..maybe taklah secantik header tuan punya blog ni..but for beginer rasa nya boleh la cukup makan...neway thumbs up for u and ur header heheheh

myravea said...

cik springs : hehe,,thanks dear..xpe2, buat sendiri dpt kepuasan lebih..hehe

[sutera kasih] said...

buat guna photoscape ke dear?wahhh lawa lahhh..bolehla ajar nnti ni :)

0nenanina Vanilla said...

wahh..akhirnye dapat jugak tgk header baru dy.. lame tunggu.. anyway saya sbenarnye silent reader selama ni. hihi. baru sekarang nak muncul.haha.. do de best.. sume nye cantik2 dari tangan myravea!

myravea said...

[sutera kasih] : thanks dear, okie, nanti myra buatkan tutorial :)

myravea said...

0nenanina Vanilla : hehe..thanks dear..nanti myra jenguk2 awak tau *wink*

lovelygurlz said...

salam, sila wat tutorial ye..best, lawa, gempak..hehe ^^, nnt dah ada tutorial, shoot kt blog sis k..

myravea said...

lovelygurlz : hehe..thanks, okie dear :)

0nenanina Vanilla said...

nape x dapat nak chat kt shoutbox?? iklan kat tepi halang shoutbox.. hope lepas ni bole

myravea said...

0nenanina Vanilla : hehe..sorry dear, iklan tu mmg kco sket :')