Tutorial pashmina kegemaran

Monday, May 16, 2011

| | |
Pashmina, I really in love with u right now..Sampai nak peluk-peluk dakap buat tido boleh?huuu..Actually, banyak tutorial pashmina ni tapi kat bawah ni sume one of my favourite..Jom kite selak-selak yuk :)


Tutorial yang ketiga ni lebih kurang macam style yang myra pakai untuk dinner last month :)

17 komen dari sweety:

Dayana Z said...

best sgt3 kalau reti pakai . dayana buat tapi nti tak jd ouh.. lama2 jd sedih haha..

miss lolly a.k.a luvfareda said...

bergaya :)

myraVea said...

dayana : its okae dear, keep on trying k..jgnla pututs asa :) try minx tlg kwn yang reti tau :)

myraVea said...

miss lolly : wewwit, akak lolly syg komenla..heee :)

Izyan Masri said...

SANGAT CANTIK YANG MYRA PAKAI.TAUUU :D

LALABIELA said...

teringin nak pakai macam tu. tapi malu. hehe

NADIA RAJAMI said...

like like like.. hehe

alexayussida said...

alohla nape kena ade muncung2 lak tuh..hukhuk:D

simple je cara pakai tu,nice :)

anumuchan said...

Salam. moshi2..jalan2 singgah sini kejap..nice blog :)
Sudi2 la baca my new entri @ frommetoyou ni ye..arigatou..(^____^)

myraVea said...

izyan : thanks my dear :))

myraVea said...

nabila : cuba jgn xcuba!heheee

myraVea said...

dea : tq tq tq :) heehee

myraVea said...

アヌム ちゃん : thanks :)

myraVea said...

alexa : mane ade muncung..huuu

akid azami said...

hah cun! adik sye sibuk nak pakai hijab style hana tajima ni tapi dia maleh carik tuto! Nanti sye suruh dia refer blog ni :D

KizZ said...

kita pun suka sgt pashmina skrg..dah lah selesa pastu murah..

HERNEY AQILAH said...

tringn nak pakai pashimna....cntik je tgk org pakai....

http://magic-of-me.blogspot.com/2011/12/prettiest-eyes-contest.html

jom join cntest ni~