Siapakah follower bertuah itu?

Wednesday, May 11, 2011

| | |

Siapakah follower bertuah itu?Siapa?siapa?dan siapa?


Hee..actually, follower bertuah itu bukan follower bertuah blog myra, tapi blog mas ahmad safwan ni..Blognya telah mencapai 2000 follower dalam masa 3bulan 3hari..Superjooo, blog masih dibayangi bauan seperti kedai baru yang masih fresh tetapi sudah banyak koleksi yang telah dijual..Cayalahh!
Klik header di atas untuk ke blognya

Dan follower ke dua ribu yang bertuah itu ialah?

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
MYRAVEA


Hee..bertuah rasanya, akhirnya berkat kesabaran untuk meragut takhta follower bertuah tercapai..Hooray~ Blog mas ni sangat unik, bertemakan warna biru, template sume smart laa..Habisla tokcik mas ni kembang sampai terkoyak seluar orang puji-puji ni..hee

Thanks for this entry ya mas = BERTUAH BETUL MEREKA NIE



23 komen dari sweety:

Afsar said...

Tahniah MYravea...thanks jugak sebab sudi jengah blog saya....~

p/s:nak komen kat shoutbox ader iklan nuffnang, taktau nak ilangkan camner..:)

fierapirot said...

tahniah...=)..dlm mase 3 bulan dah ade 2 ribu org follow..wahh sekejapnye..=)

Mas Ahmad Safwan said...

.thanx makcik ( :

Mas Ahmad Safwan Datang Bulan ke

myravea said...

afsar : thanks jengah balik :)

myravea said...

fierapirot : hee..tahniah dkt mas ahmad safwan tu :)

myravea said...

mas : same-same tokcik :P

Puteri Iqa Izyan said...

pehhh. hebakkk ^_^

Hishyamuddin said...

tahniah myra..:-)

Fathiah Hamim said...

congratulations!

nureenina said...

wah~~ tahniah :)

myravea said...

puteri : :)

myravea said...

hisyamuddin : thanks syam :)

myravea said...

fathiah : thanks dear :)

myravea said...

nureena : thanks dear :)

Dea said...

wah.. best2..:P

❤ C!K MAZ's❤ said...

tahniah kepada yang bertuah itu...

morning tuan rumah..

myravea said...

cik maz : thanks for d wish :)

myravea said...

dea : hee..best2 jugak >.<

SANDRA AZWAN said...

Salam..hello Myravea....feel free to join my special contest!;-) Malaysia's next top female blogger 2011! Thank you

Scya Lollita said...

WEEEE , bestnyaa follower ramai ^_^

hafiz hafizol said...

Tahniah.. Dia punya follower pun dah cecah 3000 kot hoho.. jeles..

Syafiq Rosli said...

hehe,,untglah..:)

A'IM said...

naperlah bukan aku.ades