MIX & MATCH CONTEST BY MISSLILY SHOP

Tuesday, May 24, 2011

| | |
Bukan senang nak mix and match dan bukan susah nak mix and match..Cuba dan cuba itu ini tengok match ke tak..hee..Paling best sebab dapat mix and match outfits dekat model cun nih..Mane mane mane?


Ok tak?hee..myra memang hantu pink, so memang tak larilaa dengan warna pink..huu..Myra nak mintak jasa baik awak dan awak untuk vote design myra ni boleh?







Lepas vote, tinggalkan link blog korang dekat entry ni yek..sebagai tanda penghargaan, myra akan review blog korang..Okae tak?hee..Thanks tau :)

15 komen dari sweety:

Unknown said...

sudah vote.. hopefully menang.. :)

gud luck!

Dayana Z said...

wow ! cantik :) ! hehe..

Anonymous said...

gud lark myra:))

http://www.fittiariri.com/

Azura said...

Done. Jom visit saya...

Puteri Iqa Izyan said...

goodluck dear =))

http://puterizyan.blogspot.com/

ceksumolek's said...

dah vote sis ^__^

quirkybutterfly.blogspot.com

Asyik Izas said...

dh vote dear;)

Almari Si Pari-Pari said...

voted!

http://enykikilaladediamond.blogspot.com

http://almarisiparipari.blogspot.com/2011/05/my-secret-wish-contest.html

Elyzatul Nastaysah said...

ala..tantek nye..gud luck k dear.da vote da.kalo bole nak vote bebanyak tok die.sebab de wane pink=)

emieysandra said...

dh vote^^

Anonymous said...

dah vote dear ,
all da best :)

Unknown said...

memang lawa design tu..
aida dah vote :)

http://diarisifroggie.blogspot.com

dah pernah review dulu..hehe

SyahmiFikri said...

gud luck ea..

terfollow di sini.. nice beb!

anumuchan said...

Salam. moshi2..singgah jalan2 bw sini~
Dah lama tak bw ni rindu pulak :)
Visit dari frommetoyou
Arigatou (^____^)

Sabah Vacation Contest said...

Salam.
best ada contest.
Jangan lupa join contest SBC plak. hadiah lumayan menanti anda.