Berita baik untuk mereka yang join "JOM JOIN BLOGLIST MYRAVEA"

Wednesday, May 4, 2011

| | |
Assalamualaikum

Hye sweet readers..First of all, myra betul-betul minta maaf kepada mereka yang join bloglist myra pada bulan mac dan april..Sebabnya? Cuz of myra terlambat hupdate bloglist untuk korang yang sweet-sweet ni..I'm really sorry okay kawan blogger sekalian..Hope korang maafkan myra yek..

Actually, myra dah start cuti sem..So, disebabkan sebelum ini ke'busy'an tahap melampau dengan test dan segala assignment bagai tak dapatlah myra nak update new bloglist yang bakal bertapak di blog myra ni..Sekarang, saya punyai lebih masa yang betul-betul lebih tak ketentuan hala maka dengan itu dapatlah myra tunaikan janji myra itu :) *senyum kucing* 

Btw, again i'm really sorry..Sebab?myra hanya akan letakkan link anda di blog myra hanya jika link blog myra ada di bloglist korang..Fair bukan?Howyeah, so buat mereka yang baru nak letak balik link blog myra di blog anda atau myra terlepas pandang blog korang, dengan berbesar hatinya silalah inform myra tau :) New bloglist yang bakal myra letakkan di blog diberi nama "PARA-PARI BLOGGER"

Berlangsung pada Mac-April

15 komen dari sweety:

ida fisa said...

http://idafisa.blogspot.com

i dah lama follow u :)

Dea said...

thnx dear myravea..XD

elyzatul nastaysah said...

yeah!!kte mmg da lme ltk myra dlm bloglist kte;p

myracupcake said...

hihi myracupcake punye :P

http://myracupcake.blogspot.com

nway thanks sis !

aisha amyra said...

http://aishamyra.blogspot.com

ha da lame da letak myra dlm bloglist kiter nih ^^

Pycah Abd Rahim said...

kak myra punya blog dah lama ada dalam bloglist kita :)

jaa64 said...

masukkn la kite punya....myravea punya memang dah ade kat blog kita :)

myezatul aQma said...

thanx myravea...slamat bercuti !

Sweety_GurLz_Mady said...

http://lifemady.blogspot.com/

hi, i'm a new blogger.. any advice ?? hee... =)

hafiz hafizol said...

nak jugak nak jugak muahahaha

Dekcik said...

entry nie tuk myra...

http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/05/haishbile-header-dah-barublog-plak-wat.html

Dekcik said...

entry nie tuk myra...

http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/05/haishbile-header-dah-barublog-plak-wat.html

Wan Gerrard said...

orait.masih ad lg link kamu di blog gerrard :P

FizaFizz said...

myra cyunk! nak join jugak! ;)

M Fizan said...

dah letak kat bloglist..dtg lar check :)