Terharu pabila blogger famous CIK EPAL dan YUYU ZULAIKHA komen di blog myravea

Tuesday, April 5, 2011

| | |
Hye sweet readers!!

Korang kenal tak sape Cik Epal dan Yuyu Zulaikha ni?Kalau tak kenal, sila masuk gaung tanam jagung eh bukan-bukan sila balik kampung tanam jagung atau kalau nak ayat yang lebih sopan sikit, jom klik name yang di BOLD kan di atas untuk ke blog mereka berdua..kuikuikui
Dorang komen di entry SINI ..Waa..terharu sambil lap-lap air mata sebab mereka sanggup turun padang tengok blog cikai myra ni..kuikuikui..Cik epal siap bagi semangat untuk teruskan berblogging, again sapu air mata..Yuyu Zulaikha pulak sanggup komen even namanya hanya seketul sahaja di entry tersebut..So, sape kate blogger famous itu sombong?wuwuwu..tak baik tau korang..Time kasih kamu berdua..hug ketat-ketatla gini..*heee


OMJayy, i really like them!!Eh, bukan suke yang bermaksud tangkap cintan dengan tuan blog ye tapi i really love their blog..hehe..macam-macam kerenah kita dapat baca pasal dorang ni..dari lenggok ayatnya, dari jalan ceritanya, dari perkataan yang digunakan dan semuanyalah yang boleh buat kita terburai gigi dan urat-urat perut..


Cik Epal terkenal dengan gonjengnya serta tempe..kalau nak ayat panjangnya pulak macam ni haa "Cik Epal gonjeng yang suke makan tempe dan menternak lemak"..hehe..See? bila kita engat cik epal ni mesti teringat pasal gonjeng, tempe dan menternak lemak..hehe..banyak dah kot myra cerita pasal cik epal ni di entry yang die komen tu..Nak baca?pi klik kat entry SINI..


Yuyu Zulaikha pulak terkenal dengan lukisan comel omelnya dan setiap lukisan yang dilukis mesti ade caption begini "Lukisan hudoh tak bermaksud tuannya pon hudoh"..wuwuwu..Suke beno myra baca blog yuyu ni sebab ayat dia pon comel omel macam tuannya..Tak caya?sila baca baru tahu..sempoi je ayat dia and menarik untuk dibaca sambil guling-guling tekan perot..hehe





Thanks for reading sweet readers! :D *senyum nampak gigi rabbit yang omel tu..heee*

15 komen dari sweety:

sabenazakey said...

wahh,. bestnya kak yuyu ngan cik epal dtg komen.,

zuk zuhaiza said...

haaa.memang pun depa nie mane sombong.dia pun ada komen blog kita.
tak silap yuyu pun ada follo blog kita.
hehe

zuk zuhaiza said...

haaa.memang pun depa nie mane sombong.dia pun ada komen blog kita.
tak silap yuyu pun ada follo blog kita.
hehe

y u y u Z u l a i k h a said...

adehhhhh dia nii <3

haihhhh~ tak leh jadi ni...
terharu tauu...
ye laa.. ada juga yang sudi bace belog cikai yuyu ni..

dah dahh..

belog ni best... terus kan dengan cara best tauu..

<3

HazHand said...

wahahha! untung laaa!! hahah

myravea said...

sabenazakey : best2! hehehe :)

myravea said...

zuk zuhaiza : wahh...untungla di follow..hhehe

myravea said...

y u y u Z u l a i k h a : hehe..same2 yuyu..thanks sudi bace :) sukenye kat yuyu ni..heheh

myravea said...

HazHand : sangat untung..hahahha

MiSz fiFiEyQa said...

Wah,jelesnye dgn myra...huhu..papepun bl0g myra mmg best,sbb tu la d0rang terjah..hehe

cik mumu :) said...

ceh cehh kak myra .. suke lahh tu ! ^^

faisal said...

teruskan usaha..jagn putus aja.

PReDicToR said...

wah bestnya...

Marya Hana . said...

untonglah blogger pemes ames mai komen. hehe.

hai. 11st time jejak kaki kat sini :)
salam ziarah.

NuReLLe said...

wewitt...:)) Tahniah...heee~