PART 9 : Mereka yang bertapak di bloglist MYRAVEA!

Monday, April 4, 2011

| | |
Nak join? klik banner di sidebar! :)




Blogger ke-25 : SyEraa  
Fuh, URL blog syeraa ni agak menakutkan laa..hihi..bukan menakutkan ape, Try korang tengok url die ni.. "kosebukpehal.blogspot.com" ..Really menakutkan bukan??hehe..maybe tu trademark die :) Blog sheraa ni kemas, warna peach sweet itu menghiasi dinding belognye dan putih salju..Btw, myra suke sangat dengan cursor die, sangat comel okae! 
Entry terbaru : PYCAH ABD RAHIM



Blogger ke-26 : PYCAH ABD RAHIM
First of all, maaf ye tuan blog..myra da refresh banyak kali dah tapi header die still separuh..uwaa..sila salahkan berukband ini..huuu..blog pycah ni pon simple tapi naik seri dengan background die..lawa laa dinding blog, amek kat mane yunk?hee..banyak betul gambar budak kecik dalam entry die, ni mesti "Sayangilah anak anda" eh bukan "sayangilah kanak-kanak"..hihi..Good2 :)
Entry terbaru : aku sahut cabaran itu :)



Blogger ke-27 : FARAH DAFRI
Tajuk blognye ialah "Blog yang sangat gelimat" macam yang koranh tengok dekat header ni..hehe..Geli geli aii tau! *hee..Blog farah ni ada DIY dan banyak TIPS!!OMjayy, best best!Korang patut terjah, macam-macam adee..hehe..




4 komen dari sweety:

Pycah Abd Rahim said...

ouh tak apaaa :) hikhik . mekasih review blog pycah >.<

NUR AIN AZMAN said...

Aww, ade tag la untuk awak

jom usha sini

http://officialaenlicious.blogspot.com/2011/04/5-blog-paling-kerap-dillawati-2011.html

:)

♥Princess Delliza♥ said...

bw here..folow u...xleh nk tgglkn komen kat shoutbox de iklan lak..pe pon salam perkenalan...jum singgah blog princess k..


http://princessdelliza.blogspot.com/

Izyan Masri said...

WAAAH.NI BOLEH MENIMBULKAN UNSUR2 JELES.HAHA :D