PART 8 : Mereka yang bertapak di bloglist MYRAVEA!

Saturday, April 2, 2011

| | |
\
Nak join?klik banner di sidebar :)





Blogger ke-22 : ZOEY ZAU YAH
Wah..sungguh comel tuan blog, mata yang bulat manis dipandang..hehe..sape nak memgorat pergilah ke blognye *hee..Blog kakak comel ni simple, banyak gambarnya yang comel di sidebar untuk tatapan mata..hehe..Siap ade ni : AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998 ..Haa, jangan main-main ye.. 
Entry terbaru :Nak mekap mata cam barbie? moh tengok video barbie make up tutorial




Blogger ke-23 : MYEZATUL AKMAR
Blog yang bertemakan warna putih yang suci ditambah pula dengan hitam manis..di mana manisnya?Haa..hitam manis iaitu hitam polka dots..Dots dots dan header tuan bloglah menjadi penaik seri..hehe..susunan sidebar yang kemas, overall semuanya kemasla..NICE!




Blogger ke-23 :  Sheda Argos
Blog ni comel! Suke sangat title post dekat sidebar die..Blog ni comel dengan warna hitam, biru dan pink..sweet!
Entry terbaru : CINTA LANGIT DAN LAUT!


3 komen dari sweety:

Sheda Argos said...

hehe tq myra review blog kite...muah2

tina said...

okey...mne blog kite? ehehe lame tunggu...banner awk ade kat page di blog kite lah...meh kite tunjukkan..
http://littlebaby12.blogspot.com/p/banner-blog.html



kat situlah..kite letak blog awak.. =)

myezatul aQma said...

thanx myra..review blog kita...
ehehe..
suci dan hitam manis..
thanx3..