PART 6 : Mereka yang bertapak di bloglist MYRAVEA!

Saturday, April 2, 2011

| | |
Nak join? Klik banner di sidebar! :)



Blogger ke-16 :  MIZZ NANA
Header blog yang comel..I LIKE..hehe..background merah polka dots yang ceria..Blog nana ni meriah dengan widget snow and love-love kat tepi tu..Tapi kalau boleh jangan letak widget yang tak patut banyak-banyak tau takot lambat loading :) 
Entry Terbaru : SELAMAT ULANG TAHUN SAYANG





Blogger ke-17 : LYSSA FAIZUREEN
Kalau nak tahu, lyssa ni one of my junior masa skolah dulu..hihi..Header yang sangat comel macam tuannye yang molek dan yang paling penting ialah PINK!huhu..Blog lyssa ni banyak tutorial, so kalau korang nak try tutorial untuk comelkan blog bolehla terjah belognye :) 
Entry terbaru : UNDI LYSSA UNTUK SIDEBAR PALING SMART!








Blogger ke-18 : JAA64

First impression bila tengok header Jaa ialah SWEET! Comel sangat dengan kaler pink..Nampak simple tapi menarik :) Background blog pon simple dan bebas dari widget yang tak perlu..NICE! 

5 komen dari sweety:

Lyssa Dollixious said...

Wahh .! Lyssa blogger ke-17 lah !. my favorite number! :) i likee !ahaa ^^

Thnx yea sys ! ^_^

ღ♥.:miZz.nANa:.♥ღ said...

yieeepeeeeeee:)
heee..thanksss yayang:)
blog nana lambat sangat ye loading?
ngeee..btw,thanks myra..oke..nak buang sikit la widget yg xperlu:)

DanieL AdiE said...

Thanx myra...

Daniel Adie follow follow bblog myra kembali..

Wah..pinknye blog die..

Rahmad said...

wow nice..

zieyRa suLLey© said...

sorryy,, but kite dah betolkan :)

nih die
zieyrasulley.blogspot.com/2011/03/jom-join-bloglist-myravea.html

follow saye jugak yeh :)