PART 15 : Mereka yang bertapak di bloglist MYRAVEA!

Friday, April 22, 2011

| | |
Blogger ke 43 :  LUQAZ
Blog luqaz ni seriously smart!Tengoklah header die dah nampak unik and style..hihi..overall memang kemasla..I LIKE! :) 




Blogger ke-44 : AIDA OMAR
Blog yang kemas dan tak semak mata memandang..NICE! hihi..bertemakan warna pink dan biru air yang sangat cun serta bertemankan katak sebagai penyeri header..hehe..yela, dah name blog pon si froggie kan :) Overall semuanya kemas, cayalah!




Blogger ke-45 : SYUEDA
Alolooo..comeyhnye blog ni..doodle die pon comey omel kat header tu..warna pilihan blog syueda ni warna yg lembut-lembut, sweet je tengok..NICE!

3 komen dari sweety:

Dekcik said...

cantik2 header diowng, tapi dekcik x pndai wat header lah..haha..

http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/04/lelong2-baju-bundle.html

Luqaz said...

thanks Myravea Dinky Wink 4de bloglist ;)

Aida Omar said...

thankz myra sbb sudi letak blog aida dalam bloglist myra..

http://diarisifroggie.blogspot.com/2011/04/entri-khas-untuk-cik-myravea.html