PART 12 : Mereka yang bertapak di bloglist MYRAVEA!

Sunday, April 10, 2011

| | |

Blogger ke-34 : ARA TASHA

Blog ni masih simple, menggunakan template designer dan yang paling penting ialah pink! shukeenye pink pink ni..

Blogger ke-35 :  biela lah
Blog ni pon simple, background music menjadi pilihan hati dan lagi sekali, pink itu tetap ada..omai omai, banyaknye blog kaler pinky pinky ni..hehe..
Entry terbaru : SPM keluar suda

Blogger ke-36 : 
Header yang simple tapi still smart :) Blog ni pon simple, kalau nak comel omelkan blog, boleh carik tutorial kat google tau, search je nanti..hihi
Entry terbaru : APE-APE JELAH!

2 komen dari sweety:

syieda said...

salam..akak,,camne nk joint blog list akak tuu?ala..bru nak msuk.. sob2...:(

Ara Tasya said...

tq>.<