PART 11 : Mereka yang bertapak di bloglist MYRAVEA!

Saturday, April 9, 2011

| | |
Nak join?jom klik banner di sidebar! :)


Blogger ke-31 : BIDADARI KAYANGANKU
Blog yang simple dan sweet-sweet candy gitu..bertemakan warna baby blue dan pink yang sememangnya sweet..Blog ni simple dan senang nak loading..Keep it up! :)


Blogger ke-32 : FAFA ADMIERAH 
 Blog yang menarik, background blog yang berkayu kayan,Nice :) Tapi rasenye kena letak plain background untuk post tau supaya entry dapat dibaca dengan pantas dan lebih kemas :)


Blogger ke-33 :  Nurul Afiqah
First impression bile tengok header die, "Wau, ni mesti minat gler die kat Akim ni"..hihi..blog yang sweet dengan background blog..Kekemasan di sidebar boleh diperbaiki lagi tau dear :) keep on blogging!

2 komen dari sweety:

Bidadari Kayangan said...

hehe tq, akhirnya dh baca blog kite:D

Nurul Afiqah said...

wahhh....akhirnya ade jugak...hik3...thx kak myra...:DD