PART 10 : Mereka yang bertapak di bloglist MYRAVEA!

Thursday, April 7, 2011

| | |
Nak join?klik banner di sidebar! :)






Blogger ke-28 :  GADES MERAH JAMBU
OMJayy! pink pink pink!! hello kitty comel di header pon sangat pinky..aloloo, comeyhnyee...Gambar tuan blog yang comel omel pon ade menghiasi sidebar dan blog tak banyak widget,tak berat so cepat untuk loading..GOOD!I really love pinky blog!hihihi


Blogger ke-29 :  zieyRa suLLey©
Blog zieyra ni simple dan kemas :) Kat sini ade banyak tutorial, so kalau korang tengah cari blog yang ade tutorial, bolehlah ke sini.. Korang pon boleh request tutorial dekat owner blog ni..hehe



Blogger ke-30 :  Bro Azqar
Wah, ini blogger kedua yang jantinanya lelaki join bloglist myra ni..maceh2..Myra tertarik bila tengok headernye, header yang simple, dan dihiasi dengan kata-kata "HANYA RUANG UNTUK MERENUNG MENGHAYATI DAN BERFIKIR"..Nampak menarik bukan?ape lagi, jom kita serbuuuu! :)

6 komen dari sweety:

HazHand said...

wah3!! nk kenyit skali blh x?? hahaha

sayangku said...

meh amek tag dr blog akk.

♥e'in♥ said...

wah.. myra wat bloglist laa!

Gades Merah Jambu said...

wewiitt..kitty2..
tenyit2 ckit..
wuuu~ terharu! sob2..
*kesat airmata yg hmpir mmbshi ppi comil*

ngee.thanx kak myravea yg comel vogeh de vas :)

zieyRa suLLey© said...

thanks sis 4 promoting mine
lep yaa :)

SteadyCoolFunky Girl said...

http://epy-go-girly.blogspot.com/2011/04/contest-peng-edit-paling-best.html . Saye tag sys , Join eh ?