Night of Inspiration Dinner

Tuesday, April 19, 2011

| | |
Hye sweet readers!



Lusa dah nak start final boleh pulak sekarang ni ade mood nak update blog..Doakan myra tenang untuk study dan menjawab paper dengan sempurna ye..hihi..Btw, takpela dah alang-alang online ni, kite hupdate skali walaupun dah nak seminggu berlalu event ni..Ape die night of inspiration ni?Alaaa, ni dinner budak BMA(Business Management Association)UITM Kuala Pilah yang punye..huuu..




Now, lets the picture speaks!
Boleh buat cover majalah tak?*winkwink*
Gara-gara tak mahu pulang dari majlis, one two three cheese!!
Love pink itu diletakkan supaya ada seri di mulut beliau..huhuhu
Bergosip dikala kamera di hadapan
Aksi panas pada malam itu dan gambar terpaksa diblur kan..TETTT






WHAT WOULD A DAY WITHOUT INTERNET BE? I CANNOT IMAGINE..

12 komen dari sweety:

Mohd Hazwan Hashim said...

good luck !! do the best :)

Lyssa Dollixious said...

wahh . sis comel lah !XD

risa said...

alololo..comelnye dia
yang...camno nak shout tu?
iklan nuff tu dah sorokkan shoutbox u lah dear:)

Aisya J said...

wahhh cantiknya kamu! :)

myezatul aQma said...

u look so cute !
pink pink pink
gud luck 4 ur final !

Izyan Masri said...

LAAH.UITM KOPILAH KE.YAN SELALU PEGI SITU XD

myravea said...

hazwan : Thanks for da wish :)

myravea said...

lyssa : u pon comel dear :)

myravea said...

risa : hehe..die suruh drop komen tu.. :)

myravea said...

Aisya J : u poon comel dear :)

myravea said...

myezatul : hehe..i really love pink :) thanks for da wish k :)

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.ziarah sini..:)
Sudi2 ziarah blog saya eh^^
http://frommetoyou85.blogspot.com/
(^____^)