New header untuk blog myravea!

Monday, April 25, 2011

| | |
Bila bercakap tentang header, saya memang cepat buhsan..apa yang buhsannya?Saya bosan melihat benda yang sama, benda yang kita tatap hari-hari yang sama..bagai menatap batu yang tersadai dek panas dan hujan tetapi bentuknya tetap sama, warnanya tetap sama, tiada secalit perubahan..

Boring bukan?bohsan bukan?jemu bukan?Ya, tiga perkataan yang berlainan tetapi sama maksudnya..So, bila boring dengan header penyambut tetamu kita ni, mulalah meroyan nak tukar..tukar kaler itu ini dan akhirnya kepala pening untuk memilih..
Percubaan pertama
Percubaan kedua
Percubaan ketiga


At last myra pilih yang ketiga tuu dan terpaksa tutup mata untuk dua header yang lain..hee..Saya gila pink habis semuanya nak letak kaler pink..alahai pink , kenapalah kau semanis lollipop strawberi itu.. *wink*



p/s :kalau awak awak rasa header baru ni tak sesuai dengan blog pinky myra ni, kritikan anda amatlah dialu-alukan :)

31 komen dari sweety:

☀ Izzaty Hedry☀ said...

y pertama n kedua 2 npak lgi cun lah..:)

ツ mIsS NaDEa ツ said...

same kite ..
cpt bosann~~
memg cntek la header bwu kam0o neh
(^___^)

Gades Merah Jambu said...

comelnyer!!
wah!

kesat hengos yg mleleh!

angan2 ja dpt header gtu ^^

Shairazi Saidin said...

amboi! meraihnye header!



Khas buat peminat LADY GAGA. Panas!!! Media Malaysia pun belum tahu lg!

http://shairazisaidin.blogspot.com/2011/04/benar-lady-gaga-dah-kahwin-okdengan.html

myravea said...

izzaty : hehe..xpe, nanti myra tukar2 :) thanks dear :)

myravea said...

nadea : tau xpe..ssh betul jadi cepat bosan ni..pheww :)

myravea said...

gades merah jambu : wuuu..jangan kesat hingus kat sni sygs,cepat amik tisu!hehe.xpe..kite blaja design header yek :)

myravea said...

shairazi : hehe..time kasih meriahkan komen yek :)

Aida Omar said...

semua cantik..

yg no 3 nie nampak tenang je bile memandang..

Izzuddin Fauzi said...

cantik banner,,, sponser banner untuk blog Enchik Nine boleh??

myetech9[dot]com @ Enchik Nine

ann dhaniah said...

yg 1st lagi cun ;)

farra8979 said...

a'ah... cantik2 sumenye... me also luv pink tu yg geram jek tgk.. ^^

myravea said...

aida : hehe..maceh dear

myravea said...

izzuddin : hehe..maceh..sponsor?ngehehee

myravea said...

ann : hihi..xpe, nanti kite tukar2 :)

myravea said...

farra : tau xpe..npelaa comel sgt pink ni..gwam3 :P

Dea said...

cntekk..awk wat guna apa, ye??;P

~yayaLOVA~ said...

comel laa header baru nie. ;DD

myravea said...

dea : thanks..gune photoshop dear :)

myravea said...

yaya : hehe..maceh sygs :)

dieba zaty khai said...

huh ? nice ur header ....
pasni boleh tempah lah ea , heheh :)

nurulfaridah said...

comelnye ^^

MiSz fiFiEyQa said...

lawanye header baru nie..i like the combination of pink-purple..hehe..

myezatul aQma said...

semua cun..
tp yang kedua lagi cun !(^___^)

myravea said...

dieba : tempahan memang dibuke :)

myravea said...

faridah : thanks dear :)

myravea said...

fifieyka : hehe..i like it too dear, tapi bile ltakkan kat blog jd malap, xceria..hehe

myravea said...

myezatul : hehe..suke itu jugak :)

HonEyBuNNy said...

semua cantik...suka la....orgnya pun cantik...;-)

syamsid dhuha said...

waaahhhh mmg blog ni suke pink , mmg pink forever eh :D

FizaFizz said...

tiga3 lawa la myra! ehehe..i suka artwork kamuu!! ;)