Blogshop pilihan ramai

Thursday, April 28, 2011

| | |
Hye sweet readers!

Blogshop?Rasanya masih ramai lagi yang takot untuk bershopping secara online..Shopping secara online ni amat sesuailah untuk anda-anda yang malas untuk keluar rumah tetapi mahukan new stuff di dalam wardrobe korang..Almaklumlah, perempuan memang suka melihat barang yang comel omel menghiasi almari supaya banyak pilihan dan tidak jemu untuk dipakai..Tetapi, janganlah sampai melimpah ruah pula ya, itu membazir namanya dan membazir itu kan amalan syaitonn..huu..Kenapa perlu takut untuk shopping secara online?

  • Kualiti diluar jangkaan (Tak seghupaa bikin dengan gambar)
  • Size tidak match dengan ukuran badan (sendat atau menggelebeh)
  • Apa yang kita dapat tidak seiring dan sejalan dengan barang di gambar contohnya dari segi warna dan ukuran


Klik untuk tumbesaran :)

Masih ingat gambar ni di beberapa post yang lepas bertajuk "Night of inspiration"?Yeah, actually that grey skirt, pinky polkadot puff blouse and beg comel itu semuanya dibeli secara online dan dibeli di blogshop yang berlainan..Ni semua angkara tidak cukup masa dan waktu untuk keluar berlegar-legar di mall segala..So, just grab what we see..


Pinky polkadot puff blouse from BATIK VALLEY
Skirt HANA TAJIMA from LOVE BUNGA QUERIDA
Beg comel from MISSLILY SHOP


Dan apa yang myra dapat dari mereka? Customer service yang terbaik dan kualiti barang yang also GOOD!!Sangat berpuas hati dengan ketiga-tiga blogshop tersebut..So, mari kita serbuuuu! *wink*

13 komen dari sweety:

Aisya J said...

Saya pun suka MissLily shop!! :D

fiqaliqa said...

wah. cantik2 . sekarang jgk serbu. hehe :)

Ardini Humaira said...

dni nak g jenguklah :)

myravea said...

aisya : hihi..suke jugak! *wink

myravea said...

fiqaliqa : hihi..mari menyerbuuu!!

myravea said...

ardini : wiwiitt..jom kite jenguk same2 sygs ..hihi

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.bw here^^ nice blog :)
Feel free to visit me @ frommetoyou~
Ada entri baru^^ TQ

myravea said...

thanks :)

MiSz fiFiEyQa said...

saye teringin sgt nak try shopping online..sebab saye teringin nak beli inner syria yg boleh dibentuk kat 1 blogshop nie..cari kat luar x jumpe pun..tp masalahnye..sye x tau macam mane carenye..especially nak bayar...huhu..

myravea said...

hihi..samela kite dlu dear..dlu myra xreti nk transfer2 ni..now bolehla blaja kan.. :)

Anonymous said...

Saya suka posting ini - benar-benar kewl! Bagus! Aku datang kembali ke ini ...

aqmalazmi said...

wahhhh...........brng laki3 adew kew dekat blogshop tuw??gua nak beli nie der..
heee
*pitam

sarah mohamad said...

cantik nya skirt tuu. macam berkenan jek. hiks