Puff jacket yang terlaris di blogshop!

Wednesday, March 2, 2011

| | |
Hye korang!
Kali ni myra nak review lagi about satu blogshop yang makin dikenali ramai ni ha..Baru-baru ni owner blogshop ni dah restock balik puff jacket atas permintaan ramai..Disebabkan ramai yang nakkan jacket ni, korang jangan pulak lepaskan peluang ni sebab maybe ini adalah restock yang terakhir!DIULANG, YANG TERAKHIR!Kalau korang nak tahu, jacket ni sudah terjual more than 100pcs last month!Oh my cupcakes!Puff jacket ni merupakan antara Hot selling in Batik Valley, mari kita serbuu!



Antara customer yang gojes memakainya:

17 komen dari sweety:

fatin ツ said...

thanks sayanggggg! :)

syafeeqa said...

cantek =)

sicomot-comel said...

oh,,cantik ng gojes ! =D
tapi sayangnya,,SCC tak pakai pun..huhu

Nurulbadiah Lai said...

thanks for this entry

niyna | rara said...

setiously cantikk! nak jugak! ^^

myravea said...

fatin : my pleasure sygss! :)

myravea said...

syafeeqa : bolehla serbu batik valley..hihi

myravea said...

SCC : hehe..SCC tryla pakai jom jom :P

myravea said...

nurulbadiah : my pleasure sis :)

myravea said...

niyna : hehe..cepat grab cepat grab! :)

nyonya penang said...

comel3....=)

Anonymous said...

jumpe jaket yang serupa banyak kat TS..da beli 1 da pun

anassuhada said...

hee... jom jom serbu batik valley. :)
tq myra.

Rozana Razali said...

http://adzrazali-blogshop.blogspot.com/

Taiwan, China, Korea accessories at affordable price! It is worth visiting. :)

An online accessories store,

selling accessories that are directly imported from Korea and China.

All the items are BRAND NEW.

We will check the quality of the items before sending them out.

myravea said...

nyonya penang : cpt grab! hehe :)

myravea said...

anon : oic :) thanks inform :)

myravea said...

anassuhada : hehe..jom2 :)