PART 4 : Mereka yang bertapak di bloglist MYRAVEA!

Tuesday, March 29, 2011

| | |
Myra akan membuat sedikit review tentang blogger yang join bloglist myravea ni and hopefully segala syarat dapat dilaksanakan dan myra akan memulakan sesi membelek blog korang..Buat yang masih berminat nak join, bolehla klik banner di atas untuk maklumat lebih lanjut *wink*




Blogger ke-10 : SYAFIQA HIDAYAH
Fuhh, blog syafiqa sangat kemas dan comel dengan warna pink and ungu tuu, nampak sangat sweet, betul tak tipu..hihi..Template buat sendiri ye, cantik! NICE! Entry terbaru : CONTEST POSE DEPAN CERMIN








Blogger ke-11 : anis sabreena
Blog anis simple dan bebas dari widget-widget yang tak patut..Cepat nak loading, good!Template blog menggunakan template designer dan kalau anis nak bagi blog jadi chumil gitu bolehlah search dekat google tutorial untuk cantikkan blog..kite kasi bagi nice yek :) Entry terbaru : Saya Sabreena Zakey.








Blogger ke-12 : WAN GERRARD
Rase seronok pulak bila wan gerrard si jejaka malaya ni join bloglist myra..So dapatlah myra jadi salah seorang Girlfriends gerrard di bloglistnye..Actually wan selalu jugak datang jenguk myra dekat blog sebab tu myra cam sapela jejaka hot dekat header dia sambil menendang bola tu..hee..Okae, blog wan ni sangat kemas and die pandai manage kekemasan blog..Kalau tak caye, jom terjah! Entry terbaru : GF Gerrard 1 - Sharifah Amani

11 komen dari sweety:

sabenazakey said...

thanks myravea.!!

myravea said...

my pleasure dear :)

Ieka Luvika said...

wah! bestnye kamoo ^^

myravea said...

ieka : mehla join dear :)

isaac ismael said...

iklan nuffnang kau menyemak..
cemana nak tulis shout..

hahhahaha..
ke aku yg noob..

tina said...

myravea! ehemmmm...awak ade singgah blog sayakan? awak ckp saya masih belom letak banner di sidebar saya..klau letak kat page 'banner' boleh? pagenye mcm awk punyer...saya da letak kat situ..harap boleh yer...

sitinurfaeezah said...

ble la agk2 blog sy kne review ni ek..ehhehe

myravea said...

isaac ismael : sabar2..hahahha..die nak swoh ko komen tu :P

Wan Gerrard said...

macho tak Gerrard tendang bola tu? :P secara rasmi anda salah seorag gf gerrard hehe

~yayaLOVA~ said...

thanks sis !

Wan Gerrard said...

wan gerrard dah tukar jadi http://www.wangerrard.com/ :)