PART 3 : Mereka yang bertapak di bloglist MYRAVEA!

Tuesday, March 29, 2011

| | |
Jengjengjeng..kali ni sedikit review tentang blogger ke 7-9 yang join bloglist myra..Buat korang yang suka blogwalking, mari-mari ke blog diorang ni..Dan buat yang baru nak join, klik ke banner untuk ke entry tentang bloglist ni yek :)SMILE





Blogger ke-7 : Nabila Huda
Blog nabila ni bertemakan kaler ungu so buat korang penggemar ungu @ purple, bolehla kumpul geng purple lepas ni yek..hehe..Blog ni ceria dengan background polka dot, comel sangat maybe sebab myra suka tengok dots dots tu kot..hehe..Entry terbaru :Nak mengarut boleh tak malam ni?



Blogger ke-8 : DEA
Header yang nice too see, comel je kan header die even banyak warna..NICE! Blog dea ni bertemakan warna pink..Aww, i like i like..hehe..Background blog dea petak-petak pink yang ceria mata memandang.. Entry terbaru : Pekebendanya ni?




Blogger ke-9 : SYARAFINA
Blog syarafina ni simple dan bertemakan ungu macam nabila tadi..Kalau korang tak suka blog yang simple, boleh belajar dari tutorial bagaimana nak cantikkan blog seperti tutorial background untuk title post dan sebagainya.. Entry terbaru: Ucapan terharu nak minta tolong dari korang




4 komen dari sweety:

Syarafina Zaini said...

tq.. da letak daa kt sidebar.. =D

myravea said...

my pleasure dear :) tq

Dea said...

ehem2.. ade plak kt cnie... hehe.. tenkiu!!.. XD

sitinurfaeezah said...

hehe.. ct dh ltk banner y myra kte kn tu