PART 1 : Mereka yang bertapak di bloglist MYRAVEA!

Monday, March 28, 2011

| | |
Salam..hye korang!!Nampaknya masih ada yang sudi untuk join bloglist myra ni..terharu biru pula rasanya sambil melompat dengan riang seperti kanak-kanak ribena untuk meraikan kedatangan mereka..Terima kasih buat yang sudi join..okae, myra akan membuat sedikit review tentang blog-blog yang sudi join..Jangan risau, ruangan bloglist masih terbuka..






Blogger pertama:  areliff
Blog yang sangat simple dan kemas! Warna oren dan putih menjadi pelihannya..Phew, header oren tu naik seri laa bro..hehe..Entry terbaru : HARI MINGGU HARI MAGGIE a.k.a MEE SEDAP!






Blogger kedua : apple sweet
Terharu sebab sis ija ni salah seorang blogger yang menempah header dari myra..Serba pink dan putih belognye, sangat comel dengan warna pink..Entry menarik darinya : MENGAPA BERDENDAM?





 Blogger ketiga : anisah sani
Anisah ni tangkap cintan dengan warna purple agaknya..Maka, terhasillah blog yang bertemakan purple hitam yang cumil..Blog anisah ni tak banyak widget dan blog pon tak berat..Senanglah untuk si penggemar blogwalking ke blognye.. Entry terbaru : 22nd BIOCHEMISTRY INTERVARSITY SEMINAR

9 komen dari sweety:

Dayana Nasir said...

nak bertapak kat bloglist myravea jugak!! :)

Gades Merah Jambu said...

cmne nk join syg?
ni link blog sha http://cikecahmoncet.blogspot.com

myravea said...

dayana : mehla kite join bloglist myravea..hihi

myravea said...

gades merah jambu : just klik dkt banner "jom join bloglist myravea" then u will know :)

ladyana said...

nk join jgk ble???
dh lma ada cuma bru skunk je rjn update & bljr cra blogging ni...
ble la tnjk ajr kta nnt...

myravea said...

ladyana : boleh2 :)

madammondoq said...

salam..

nice blog..
nak tahu tak Melaka vs Neraka??
Salam singgah ke blog saya..

TQ

tina said...

pilih blog saya! i'm new blogger!
http://littlebaby12.blogspot.com/2011/03/saya-mau-join-bloglist-myravea.html

Apple Sweet said...

as salam myra....tq ye pilih k.ija untuk brtapak di bloglist MYRAVEA...