Jom serbu join "Contest Cover Mulut!"

Tuesday, March 8, 2011

| | |
Kali ni myra join contest yang dianjurkan oleh si cumil NORDIYANA

Syarat-syarat untuk join contest ni:

1) Perlu menjadi follower dalam blog ni. Senang beritahu siapa pemenangnya nanti kan?
2) Wajib letakkan gambar di atas ni dan link ke entri ni. Senang untuk nak check peserta yang join contest ni...
3) Upload 1 gambar anda, atau gambar anda dan kawan2, atau gambar gf/bf anda (sesiapa pun tak kisah). Asalkan kreatif. Nak edit pun boleh, tapi asalkan gambar tu semuanya cover mulut. Baru adil kan? Jangan letak gambar omputih sudah.
4) Tag 2 orang kawan anda dan pastikan mereka tahu juga tentang contest ni. Kalau nak lebih pun tak pe. Lebih meriah contest ni^^
5) Sudah siap! Tinggalkan link anda ke ruangan comment entri ini.Mudah kan?

Hadiah2nya adalah :

 Juara
Webcam 5.1 MP

Kedua dan Ketiga
Masih difikirkan lagi...

 Tag : PYKA


18 komen dari sweety:

ada mokhtar said...

good luck =)

sicomot-comel said...

oyeah..
chunnyer dia kaber mulut...hik3

gudluck ye myra ;)

nelly said...

gud luck

:: fyruzfifah :: said...

cm kiut je....
cntest tup mate xde?
ngeee.:P:P

myravea said...

ada : thanks gurl :)

myravea said...

SCC : wuwuwu..jgn puji sgt nanti kembang ..hehe..tq dear

myravea said...

nelly : thanks dear :)

myravea said...

fyruz : hee..nanti myra buatkan contest ttp mate yek :p

Halusinasi said...

alala, comeynya dia! warna pink lg...
semoga berjaya dear...

salam singgah dr penganjur contest^^

myravea said...

halusinasi : hehe..amin..hopefully, edit khas utk contest ni :) thanks singgah ..

sharifahzakiah said...

gudluck dear :) someynye belog !!! dh follow u :))

syairahmohdanuar said...

hehe.gudluck!!

myravea said...

sharifah : thanks dear :)

myravea said...

syairah : tq gurl :)

azie.iya said...

wah ! cntik ! edit plak tuu . rajinnye

myravea said...

azie : thanks dear :) hehe..tetibe jd rajin..huuu

Nadhirah-chan said...

hehe nice design . best of luck ok :)

myravea said...

nadhirah : tq gurl :)