Group "KAMI BENCI BLOGGER" di facebook!

Wednesday, March 30, 2011

| | |
Awak benci blogger? Saya benci blogger?Kamu benci blogger?Kami benci blogger? Dia benci blogger?




Perlu ke benci-membenci blogger? Tapi yang kelakarnye ade jugak blogger yang ping entry dorang kat sini..hehe..Mulanya myra engat group ni untuk mereka yang betul-betul bencikan blogger rupanya ramai jugak blogger yang ping entry dorang kat sini..teheee..Itu yang kita tak tahu sebenarnya, menyokong atau membanteras atau suka-suka nak kelik mengelik LIKE?*sambil sengih nampak gigi rabbit*


Klik gambar untuk ke group


Info group: Katakan Benci Pada Blogger..Jikalau dh benci..sertai jelah.... :)

8 komen dari sweety:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

wah.. rupanya dah wujud page haters blogger yer

gadis kepastian said...

hehe nak g letak link gak la...

Gen Fujita said...

Creator page tu trolling je tu. Ha ha ha... Aku tengok ramai orang promote blog situ, takde pun hate message macam hate page lain. Saja-saja je tu. Promo blog kat situ pun menarik gak idea tu. He he he...

myravea said...

THE LEKIT-LEKIT : hehe..xtaula ape motif penubuhan

myravea said...

gadis kepastian : haha..letakla pastu tulis I LOVE BLOGGER! :D

myravea said...

Gen : agaknyela..hehe..ramai blogger kat situ :)

BΛBYDIΣRΛツ said...

why must want to hate bloggers ? urghh -.-

darkbatman said...

hahaha..btol3.. bru tau dr myravea nye en3.. leh post kat sane nt..tq..kehkehkeh