Buffered earning akhirnya muncul!

Tuesday, March 22, 2011

| | |
Entah berapa lama tak bukak nuffnang ni, kecil hati barangkali.. maka tergerak hati untuk melihat kelibatnya kembali dan seterusnya mengelik pula bahagian earning kemudian senyum ikhlas bersertakan gigi itu jelas kelihatan..mimik muka kegembiraan serta lompatan tinggi itu terhasil seperti anak kecil menunggu ayahnya pulang untuk menaiki motor meronda kawasan perumahan *okae hiperbola jelas kelihatan*


Ini namanya rezeki..alhamdulillah :)


Bak kata bujang lapuk "Ini betol-betol, bukan cobaan!"..Ya, nuffnang sekali lagi bermurah hati untuk memberi peluang kepada blog kesayangan myra ni menerima buffered earning setelah sekian lama merajuk maka sepuluh kali tuan blog ini merajuk..wuwuwu, kasihan..Entah bila myra dapat pon saya enggak tahu dong..Dengan ini, saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada pihak NUFFNANG..daku takkan curang padamu sayang malah daku terhutang budi padamu, tanpamu siapalah aku!Acece, ya hiperbola itu kadangkalanya perlu..hihi..


Korang pulak cemane?banyak tak dapat buffered earning ni? Dah lame tak nampak entry pasal nuffnang..Last but not least, myra nak ucapkan thanks banyak-banyak kepada sweet readers yang sudi datang ke blog myra ni..sokongan anda amatlah saya hargai..SAYANG KORANG SEMUA! sambil laga-laga pipi buat yang sama jantina sahaja ye *winkwink*

16 komen dari sweety:

A'IM said...

wah tahniah2.. :)

myravea said...

A'IM : thanks :)

FiRdAuS RaShiD said...

tahniah tahniah....kongsi la pendapatan BE tuh..hahaha

myravea said...

wahh..pandainye nak pau org ye,,hehe :p

atiqa aris said...

haha ayat comel2 je.congratez dear:)

saya_arief said...

mintak BE..
nak jugak.
:D

myravea said...

atiqa: hihi..sy tersipu malu..wuwuwu..maceh dear :)

myravea said...

saya_arief: meh2 nak pujuk nuffnang yek..hihi :)

Mr. Swift said...

jeles jeles. nuffnang sayang kau lebih ar camni. ahaha. ;p

*tahniah! :)

unieMARKS :) said...

yeeeeeeeeeeeeeeeeay ! nanti ang belanja aku tau :P

Razis said...

tahniah..sy pun dpt 1 smlm..hehehe..sm la kt yer..

myravea said...

Mr. Swift : takpe, nanti die syg ko pulak k..dun worry..hehe

myravea said...

unie : nak belanje ape ye?haaa..tau tau..nak kopi ke milooo?hahaha :p

myravea said...

razis : tahniah jugak buat awk ye :)

izni nor ali said...

bestnya dah dapat earning.
hey, student uitm kuala pilah ke???
:))

myravea said...

izni : hehe..yes i am :)