Aksesori Mak Enon Giveaway

Saturday, March 12, 2011

| | |

Mak enon: Untuk menghargai sokongan dari korang semua, mak enon nak bagi aksesori free kat korang!yeayyyyyy!mari mari join giveaway mak enon.senang je derrr.easy like kacang only.

So, tunggu apa lagi babe?Rezeki depan mata ni, tak rugi pon kalau korang join..hehe..Jom kita tengok syarat-syaratnya:

1. ikut suka korangla nak FOLLOW atau x blog aksesori mak enon nie.eloklah FOLLOW.kang kalo pemenang dah diumumkan,tiba tiba korang yang menang,hah camna tuh kalau korang x taw. 
2. buat satu entry kat blog pasal giveaway nie.simple simple sudah.kalau nak buat berjela jela pun suka hati lah.jangan lupa promote promote sikit aksesori mak enon.paksaan nie!hehe kidding. 
3. letak banner kat atas dalam entry korang.WAJIB.letakkan jugak link ke blog nie.WAJIB. 
4.WAJIB tag 5 orang kawan korang.bagitaw kat dorang yang dorang kena tag. 
5. tinggalkan link entry korang kat comment entry nie.comment entry nie ok.tinggal kat tempat lain gua x layan ok. 
6. tarikh tutup penyertaan ialah pukul 11.59 malam 20 Mac 2011 iaitu hari ahad.

HADIAHNYA

Mestilah dari koleksi aksesori mak enon.hadiah akan diberikan kepada 3 orang pemenang.pemenang akan ditentukan dengan cabutan nombor.

Hadiah pertama : Aksesori-aksesori bernilai RM30++
Hadiah kedua : Aksesori-aksesori bernilai RM20++
Hadiah ketiga : Aksesori-aksesori bernilai RM10++

2 komen dari sweety:

Nurul Aina Adnan said...

tq for joining!

myravea said...

My pleasure dear :)