Pencarian "BLOGGER IDOL" kini bermula!

Tuesday, February 22, 2011

| | |
Hye korang!
Tajuk entry ni best tak best tak?kalau best, meh baca laju-laju sampai bawah ye..*wink*

Apa itu blogger idol?blogger famous amos ke?tak pon blogger yang paling best ke?ataupun tettt! Cukup-cukuplah persoalan yang bermain di minda korang tu ye..Actually blogger idol ni adalah untuk blogger yang mempunyai bakat nyanyian..Haa, tak paham lagi?Maksudnya, kalau korang suka menyanyi dan suara ala-ala lunak merdu buluh perindu tuu memang contest ni untuk korangla!Sila melompat dengan riang hati *hee* 



TERMA SYARAT PERATURAN serta ARAHAN untuk menyertai BLOGGERIDOL ialah :

hanya terbuka kepada BLOGGER SAHAJA.
buat rakaman anda menyanyi dan buat entry bertajuk BLOGGER IDOL ANJURAN TIAFAZUNIA KINI BERMULA! kenalkan diri dan tajuk lagu yang korang hendak nyanyi di entry. tak payah copy semua terma syarat bagai ni dan hantarkan link korang tuh di ruangan komen contest ni oke? tuliskan sekali DENGAN KERJASAMA AKMALHILMI DAN ANDYHOWTT di dalam entry korang :D jangan lupa letakkan sekali link REFERRAL (dari mana korang dapat tau pasal contest ni) anda!



Eh, ade lagi tau syarat-syarat dia, kalau berminat bolehla klik SINI untuk ke blog si penganjur..Alaa korang ni tak kan tak berminat kot?Contest ni bukan suka-suka tau, siap ada hadiah lagi, jangan main-main..Lets check this out!


HADIAH PEMENANG :

Johan Blogger Idol : RM 100
Naib Johan Blogger Idol : RM50
Tempat Ketiga Blogger Idol : RM30

Referral Tertinggi : RM30
View dan Komen Paling Banyak di 1tube.my akan dapat membuat first vlog dengan krew 1tube.my *masih dalam perbincangan* dan hadiah special dari pihak1tube.my.




Berminat?Kalau berminat jom ramai-ramai serbuu join BLOGGER IDOL ni haa!Dan ni dia si penganjur!Sila klik pada gambar untuk teros menerjah contest!

13 komen dari sweety:

tomato said...

wahh~macam best..tapi xsodapp..huhu

Sunah Mohammad said...

alamak..dear, tak dapat nak tinggal jejak kat shoutmix sebab de iklan nuffnang...huhu

akmalhilmi said...

mana saya nieh??
ahahahaa

myravea said...

tomato : huu..tula mcm best, rase mcm nak join ni ..heee

myravea said...

sunah : adess..kasi potong itu iklan..muahhaha

myravea said...

akmalhilmi : akmal nak join ye?huuu

Mohd. Hafiz bin Abdul Aziz said...

fuiyo~ men nyanyi~alamak susah ni.....>.<

Wan Gerrard said...

hehehe suara gerrard x sedap :P

myravea said...

hafiz : jom join jom..kite nyanyi same2 yek *wuhuuu*

myravea said...

gerrard : alaa..belash je..huahua

tia said...

thanx promote myravea! jomm laa join skali! ;)

myravea said...

Tia : my pleasure dear :) hehe..rse mcm nk join tp segan lak :p

CikBulat said...

http://norainshahrudin.blogspot.com/2011/02/contest-muncung-paling-cun-habis.html

Feel free to join this please.
Memeriahkan contest by admin, cik wawa :)