Jom serbu join "CONTEST BLOG PALING HEBAT!"

Wednesday, February 16, 2011

| | |
Mari-mari kita memeriahkan lagi contest yang dianjurkan oleh dua orang si empunya blog comel..First of all thanks buat si penganjur iaitu adik aida sebab invite kakak myra untuk join your contest yek :)



1. WAJIBB FOLLOW blog http://lilyvsdaisy.blogspot.comdan http://diarionlinebudaksetan.blogspot.com/2. Buat entry bertajok Contest Blog Paling Hebat By Aida Shafiena, entry korang mesti lah mengenai apa yang hebat mengenai blog korang dandan blog Aida Shafiena nie atau blog Mira Awaludin nie . kalau boleh kasi lah cair sket :P
3. Buat entry sekurang-kurangnya TIDAK KURANG DARIPADA 100 HURUF ! bukan patah perkataan tau :P
4. Mesti masok kan banner contest nie kat entry and kat sidebar
5. WAJIB tag kepada 3 blog yang korang rasa menarik dan paling hebat.
6. Akhir sekali , korang comment entry nie dengan sertakan sekali url entry korang tu tau

TARIKH TUTUP : 22 FEBRUARI 2011



1) Apa yang hebat mengenai blog myra?
Kehebatan sesebuah blog itu bergantung kepada pandangan setiap individu..Bagi certain people, ada yang judge melalui template atau background blog sebagai tarikan dan ada yang judge melalui gaya penulisan seseorang.Bagi myra entry yang berinfomasi dan kekemasan itu perlu ada supaya feeling untuk menerjah sesebuah blog lebih super duper high :)

2) Apa yang hebat mengenai blog aida shafiena?
Blog aida ada tarikan tersendiri dengan adanya template dan background yang comel belaka dan yang paling penting, warna pink dapat menyerlahkan lagi kecomelan blog aida. Blog aida juga sangat kemas!Thumbs up!


TAG: LoveyNyza

7 komen dari sweety:

mie said...

gud luck!!!
kenapa shoutbox n iklan nuff bertindih??

Nurul Aida Shafiena said...

thanx akak myraa sbb join contest nie . hehe . good luck ya akak . :))

myravea said...

mie : tq mie :)

myravea said...

aida : hehe..my pleasure dear :) tq for da wish :D

yana said...

gud luck! :D

myravea said...

thanks yana :)

aishah said...

cantiklah....