Cardigan hot yang terlaris musim ini!!

Thursday, February 3, 2011

| | |
Helloo sweet readers..

Kali ni jom kite cite pasal cardigan pulak ye..Siape suka pakai cardigan? Sila angkat tangan cepat!!Huu, i'm one of you la guys, gimme five! Sebab apa saya suke pakai cardigan ni ea? SEbabnye ialah kalau malas nak pakai inner baju tu haa, sarung je cardigan ni secara cepat dan sepantas kilat..Bukan ape, jimat masa sangat-sangat bila pakai ni then bila nak tukar baju pon sangat senang dan ayat yang paling sesuai untuk men"describe"nya ialah "Oh mudahnya!" Alahai, hati tertawan..


What? Pakai cardigan tak stylo?Are you sure?Kalau tak sure betul ke tak, meh kita tengok jenis-jenis cardigan yang dijual di BATIK VALLEY ni haa, macam-macam adaa...Nak panjang ke, nak pendek ke, nak yang stylo puff puff tu ke semua ada kat sini..Best kan kan..


Long Basic Cardigan
Puff Jacket
 2 in 1 Cardigan
LATEST!: V-Shape Cardigan
LATEST! : JAKET DANIA 

LATEST! : Cute cardigan


So, meh nak tanye korang balik soalan kat atas ni..Are you sure pakai cardigan tak stylo mylo?Huu, judge yourselfla yek sebab pandangan setiap manusia di atas muka bumi ini berbeza..tetttt...Btw,  myra paling suke yang puff jacket tu haa..Rase macam alahai cantiknya, nafsu nak memilikinya pon sangat membuak-buak..So, yang mana satu pilihan kalbu anda dan anda semua?Rambang mata jadinya kan kan..*smile*


Sebelum sampai penutup cerita ni, meh myra nak share sikit hot stuff lain yang ade dekat BATIK  VALLEY ni..nak tengok?Nah ambik ni..


Haa..baju ni namanya Ruffles Sleeve Shirt..Teringin?Grab it cepat!!MAsih ada yang available lagi tau..wuwuwu..Sangat cantikkan kaler pink tu, tapi myra punye kaler putih salju yang lagi suci gitu..*hee* Yang mane?Alaaa, yang atas skali dalam post ni haaa..Nampak?Sila scroll ke atas ye..Haa, yang tu myra pakai skali dengan vest..kira match jugakla *peace*




Info: Kebanyakkan jaket dan cardigan di batik valley dah pernah terjual more than 100pcs!!Laku kan?Yela, bila barang superb surela berjalan dengan pantasnya..So, ape tunggu lagi??

35 komen dari sweety:

atiqa aris said...

saya suke.gimme five!haha ea baru pasan cm lawa pkai cardigan ngn belt.thx kongsi idea:)

nurulfaridah said...

suke pkai cardigan jgak :)

Nadia Khan. said...

saya suka jugaaa! hehe :D

myravea said...

atiqa :ngeheh..my pleasure dear :) Gimme 5!

misz FaTiN said...

i pun suka yg puff jacket 2.. bilalah dapt sy miliki..huhu.. ;p

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

wahh, it's cute babe;)

Amirah bte. Norjali said...

thank for the info yang menarik.. sgt suka!!

Syariniey Amran said...

dah beli satu dari batik valley.hik3 :D
mmg puas hati :)

myravea said...

faridah : Gimme 5!!hehe

myravea said...

NK : hehe..saye pon suke!! *wink*

myravea said...

fatin : hehe..jom kite beli same2 jom :D

myravea said...

fifiey : :) tq dear..

myravea said...

amirah : thanks :)

myravea said...

syariniey : Good :) bestkan kan..hehe

zie~azharizalira'z said...

ira pon suke pkai crdigan!~yey~!nk tmbh koleksi lg pas ni,,ehehe,,

syAzAnA said...

im addicted to cardigan now!

Cik Tqah said...

suke jugak..huhu

bella luna said...

heheh baju baju ....

Nurul Afifah Addnan said...

salam..i'm BW..

love cardigan2 ni..cantiknyer.!! of course la pkai cardigan stylo..kalu x xpkai la..hihi..

myravea said...

zie : jom tambah koleksi same2 jom! :)

fiqaliqa said...

addicted to puff jacket !! :)

Fashion Twister said...

cantek la koleksi tu! bape rege satu? :-)

myravea said...

syazana : wow! :)

myravea said...

cik tqah : Gimme 5 jugak!! *hee*

myravea said...

bella : heheh..nape ngan baju bella syg ui?? :P

myravea said...

afifah : hehe..tau xpe! :D

d_LA said...

yang puff jacket tu available lg x?

myravea said...

d_la : err..tu batik valley punye stuff syg, bkn myra tau :)

Lisa said...

ehemmmm, batok2 duluuu ;) hehe

lawa and comel lah sumer cardigan tuh. huhuhhhhh.

azzey said...

cardigan mmg cantik klu pandai mix n match..:)

darkbatman said...

salamm.. wahh, ramai komen..tp aie bkn nk komen entri tao!just nk perbaiki mane aie rs cantik sket kt blog myravea ne.hehe..

1st impression masuk blog ne, perghh header cun.. menarik minat aie utk xplore lg lame kat blog kamu.. lg lame means traffic kamu akn naik sket..kan?heheee..

kamu blh pegi lg jauh. try main seo n bykkan pic sendiri kat blog..mesti lg gempak..!

gambar,tulisan sume dh cantik.. bg aie dh complete..cume 1 je.kat sidebar..nape xde nuffnang nye code kat sidebar atas 2?rugi woooo.. earning x masyukk klau x letak c2..btw,theme ne pun best! nampak mesra n best nk komen2..

myravea said...

lisa : hehe..jom jom kite beli same2 memeriahkan batik valley..huahua :)

myravea said...

azzey : betul tuu *hee* :)

myravea said...

darkbatman : Oh my...thanks bro atas nasihat2 tu..terharuuu *heee*

yayalya said...

tgh gilakan puff jaket tp agak susah nk dapat...geram sgt...huhuhu