Ayun ayunar membuat kejutan untuk myravea?Sungguh terharu!

Saturday, February 5, 2011

| | |
Assalamualaikum...Hye semua!!


Apa khabar?Diharap sihat-sihat selalu.Tujuan saya menulis surat ini adalah untuk memaklumkan kepada anda bahawa saya sangat terharu di atas kesudian anda untuk mengedit gambar saya yang tak berapa nak cantik tu tanpa pengetahuan saya pada mulanya..Sejuta penghargaan dari saya kepada anda.Moga rezeki anda semakin mencurah-curah dan saya akhiri dengan ucapan terima kasih.

Oh rindu! Sungguh rindu untuk menulis karangan surat tidak rasmi seperti di atas yang telah lama saya praktikkan semasa zaman persekolahan dahulu..Okae, PAUSE!!Sila bertukar dari ayat skema baku itu kepada bahasa yang lebih baik dari bahasa pasar..START!!

Wahh..mesti korang tertanya-tanya kan siapalah ayun ayunar ni dan apelah sis ayun ni buat suprise kat myra..suprise party ke?Oh bukan..Dia kasi hadiah ke?Oh bukan, tapi lebih kurang jugakla..Wahh, sis ayun bagi hadiah?hadiah ape?JENGJENGJENG..Mari kita lihat apakah ia??

Caption:Sape tau cemane nak edit bahagian muka? Lihatla bwh mataku, lebamkan T___T


Then i was like "Errr, sis ayun nak buat ape dengan my pic ni?"..Ohh , resah hati gelisah..Then xsampai beberapa minit dan saat, tiba-tiba TOINGGGG!!Eh, sis ayun bagi gambar ape ni?Macam ku kenal setiap liku-liku di wajah tuan punya gambar itu.."Eh, ni gambo den ni jang oi!!"..Wahh, rupa-rupanya sis ayun ni dengan baik hatinya mengedit segala lebam-lebam yang ada terutamanya di bawah mata itu dan lastly lihatlah wajahku dengan eyeliner yang sangat memukau pandanganku serta tiada lagi lebam bam bam!

Wau!!Sungguh gedabak besauu gambar ni haa..kite kasi extra large yek wak??PANGGGG!!!Oh tidak, jangan lempang saya yang tidak bersalah ini..wuwuwu..Nampakkan perbezaannya?Kalau korang nak belajar cemane nak edit mengedit ni, silalah belajar dari yang pakar..Myra tak reti owhh, so jangan belajar dengan saya kerana berkemungkinan ajaran sesat mesat itu yang bakalku ajarkan! *wink*


Kalau korang tak kenal ayun ayunar ni, sangatlah rugi sebab ape?sebab muka dia macam scha Al-Yahya..omai omai..Lagi satu, sis ayun ni baru je buat contest iaitu "MY STYLE CONTEST!"..Jom serbu belog sis ayun ni Jom! :D



Klik gambar untuk ke blog AYUN..





31 komen dari sweety:

liyanaziz said...

wah, dah pakai eyeliner lagi.. heehehehehehhe.. nice!

Nurul Afifah Addnan said...

so jeles..nk pandaiwat gak.!

Pinky Huda said...
This comment has been removed by the author.
Pinky Huda said...

wow! dye edit pic sis mcm kne touch up! lawa !

SyafiQ Bleszynski said...

dahsyat nyer..ehehehe.. ingat ape tadi..kekeke

wink wink..^^

eiYja_cHum3yl said...

siyes lawa gmbor...ija nk edit pic pon msh merangkak lg,...

inianwarhadi

Ain Atika Zailani said...

wahh kalau macam ni x yah lah kai make up..hihihi

Ayun Ayunar said...

hehehehe :) TQVM dear up contest blog ayun ayunar :)

Hidaya Sarbini said...

hai wakk.. sy dh letak header yg awk wat..
cantekk..jom singgah

Khumaera Ismail said...

ooo..boleh ea edit2 yebag..camtu na jgk ar edit..huhu~mata panda ku dah membesar jua..

emieysandra said...

cantik! dh mcm kne mkap betul2, ehehe ;)

faz_e said...

Sangat comelll! Hehehee

http://thefazfuzzylyn.blogspot.com/2011/02/exchange-link-jom.html

cik mumu :) said...

wow ,, cantik mata kak Myra diedit yea !

utk kak Myra :
http://ummuslamat.blogspot.com/2011/02/blog-wajib-terjah.html

:)

myravea said...

liyana : huhu..nampak memukau tak yana?takot myra.. *heee*

myravea said...

afifah : jom kite blaja same-sameee *heee*

myravea said...

pinky : betull3...hehe..touch up dr sis ayun :D

myravea said...

syafiq : mmg dasyat..ade rasee takot x?heeee

myravea said...

eiyja : tau xpe, myra pon merangkak lagi ni haa...*huuu*

myravea said...

ain : tau xpe!hehe..da blh touch up gune photoshop..hehe

myravea said...

ayun : my pleasure sis :)

myravea said...

hidaya : hye awak..hehe..okae, bakal diserbuu *wink*

myravea said...

khumaera : betul2, sshnye ade mata panda ni kan..huahuaa

myravea said...

amieysandra : tau xpe..jom kite blaja same2 jom :)

myravea said...

faz : thanks :)

myravea said...

ummu : hehe..maceh dear :)

n!da said...

ayun mmg comel.
haah la. saye baru perasan muke die macam scha alyahya.. patotla rase cam lawa kemaen.. hoho.

but siyesly, mestila ayun lagi lawa dari scha kan? heheh.

Blur said...

kuasa photoshop...

Izza Mohamed said...

myravea sweetie, just drop by to click ur HB banner..feel free to click banner izza juga ye..tq :)

mr_mrs mikko said...

nice editing..kalo aku x reti ah mo edit2 bagai ni..
hihih..

~Queen Of Heart~ said...

wow..nak blajo ni cra edit cm ni..nice2..

wan honeys wan esmael said...

sgt comei...