Result "Contest Pencarian Header Blog Tercantik 2010"

Saturday, January 1, 2011

| | |
Congrets kepada 10 pemenang yang terpilih..




Alhamdulillah..satu ungkapan yang terungkap di bibir untuk kemenangan header tercantik 2010 di tempat yang pertama..Sungguh tak sangka sebab header blog lain-lain pon sangat cantik-cantik belaka!Thanks kepada yang sudi mengundi :) So, nama pon header untuk tahun 2010 kan tapi now header dah berubah!!hehe..iyeee da berubah macam yang atas ni sempena tahun baru 2011 dan my bufday..ngeheheh..:)


Okae, lately tempahan makin banyak tapi myra tak dapat nak mulakan upacara edit mengedit ni..Opss, bukan myra tak terima tempahan ya, tapi myra nak mintak korang beri myra sedikit masa, ruang dan waktu sebab myra da balik ke negara N9! Eh, bukan negara ye tapi negeri yang sungguh banyak umah minang nyee..hehe..Hopefully korang sudi untuk menunggu :)


Btw, jom kita tengok siapa para pemenang yang lain di KEPUTUSAN HEADER BLOG TERCANTIK 2010 *wink* again, congrets kepada para pemenang yee :) Ohh..tidak lupa kepada sesiapa yang sudi mengundi header blog myra, really appreciate 2 all of u..Mereka ini sungguh baik sekali so jom kita singgah-singgah blog mereka yang tak kurang hebatnye :)





9 komen dari sweety:

Pinky Pixie said...

tahniah dear. =)

arina said...

tahniah dear :)

~ch@wi~ said...

tahniah!! ;)


Kepentingan Ranking Blog Korang

AiDa AzRyN said...

Tahniah! :D

fatin ツ said...

wahhhh.menang eh..tahniah2.
tak sia2 aku undi hg.hehe :P

NanaCinvent said...

wahh wahhh ,saya masuk list jgk .
haha

Zaer!! said...

Terbaik.tahniah yea.;p

♥ LULU ♥ said...

wah..tahniah...bestnye dia...

Nisa A. said...

waaa tahniah blog u masuk majalah remaja :D hebat lah ^^