New header for my blog sempena hari jadi dan new year!

Saturday, January 1, 2011

| | |
Hye there! Happy new year to all of you :) May happiness be around us always ya!

Sungguh pantas masa itu berlalu, kelip-kelip mata rupanya dah masuk tahun baru 2011!Wah, seakan-akan teruja kerana umur sedang meningkat naik ke dua puluhan tetapi diriku tetap maintain seperti budak darjah enam!heee..*sambil tunjuk gigi ala-ala iklan colgate* "HAPPY BUFDAY TO ME!"..hehe sempat lagi nak wish untuk diri sendiri *pang!*


By the way, rasanya new year kali ni sungguh menarik tarikhnya dan secara automatiknya diri ini turut merasa bangga kerana dilahirkan pada 010191 dan sekarang sudah 010111 ..wahh, kan myra da cakap banyak betul nombor satu hari ini..hee..tua sudah rupanya diri ini rasa seperti kanak-kanak ribena yang baru berumur 10tahun!Terkenang kembali kemuncak zaman kenakalan dulu..Boleh main kejar-kejar, panjat sana sini main acilot-at-at and macam-macam lagila..Sungguh, hati ini menjerit kerinduan zaman anak-anak kecil dahulu..Siapa ada teknologi hebat untuk kembalikan zaman itu sila berikan kepada saya untuk disewa!ngehh ngehh..


Kembali kepada tajuk asal, ya memang myra sudah siapkan new header untuk blog myra sendiri.. katanya sempena hari jadi yang ke dua puluh!Wuwuwu,,kau da tua la myra so be matured even still nampak childish lagi *hee*..So, jom kita belek-belek my new header ni!Komen anda amat dialu-alukan untuk memberi pendapat tentang header yang baru disiapkan ni..Mana satu pilihan hati anda antara header lama atau header baru ni?*smile*


2010



Dan new header myra untuk tahun  2011 ialah...




Hee..yang mana satu pilihan kalbu?Entahla cheq pon pening tengok ni tak tau yang mana satu yang boleh memberi kuasa yang dapat memukau setiap mata yang memandang..huahua..Persoalannya, patotkah myra tukar header sedangkan header yang di atas baru bertapak dalam sebulan lebih di blog myra?Hee..kalau ramai cakap suruh tukar, i'll do it :) Keputusan adalah di tangan anda..ngehh ngehh

12 komen dari sweety:

aidy said...

happy birthdayyy ! :)

ciK mOt ©™ said...

cantik new header...lebih segar...btw...hepi new year dan SELAMAT HARI LAHIR myra...hehehe....

honeyvsbee said...

happy new year fren!

eyya said...

cantek la nak mcm nieh 1 free boleh ?
sempena birthday gift hahahha .

ezhan_artwork said...

yang baru tu lawa.

Miecyber said...

Yepi Besday & Happy Holiday...

Happy New Year 2011

zaMir said...

happy birthday!!!

anda di tag...
http://ninenov91.blogspot.com/2011/01/izamir-ridwzan-pendrive-giveaway.html

She's retarded said...

yang second header tu cantik!

Sharif John said...

Nice Header

emieysandra said...

lawa header baru..happy new year! :)

eiysya zasya's said...

happy birthday..

tamau tulis belated, sebab lewat 53 minit je.. hehe~

aku , dia & cinta... said...

aii..erm..cam ne ea nk wat header cumell2..