Jom serbu join "CONTEST BLOG PALING CANTIK, COMEL DAN KEMAS!"

Wednesday, January 12, 2011

| | |
Klik banner untuk ke blog penganjur

Ohh, cantikkah blog anda? Comelkah blog anda atau Kemaskah blog anda?Wuwuwu..kalau rasa-rasa ada salah satu atau ketiga-tiganya sekaligus kategori itu di blog korang, "Cepat join cepat join!" *ala-ala seperti peniaga pasar malam yang sedang mencari para pelanggannya* 


Btw, sebelum terlupa time kasih kepada lil junior saya, LYSSA si comel ni cuz of die sangat-sangat baik hati dan selalu tag contest dekat senior comel dia ni *paanggg!!*Okae, mari kita tengok syarat-syarat contest si penganjur..



  1. jadi follower FARZANA FARZANTO.
  2. peserta perempuan digalakkan. kerana hadiah disediakan khas untuk blogger perempuan. kalau lelaki nak masok boleh juga. kalau tak kisah menang baju2 macam kat atas ni. haha (setiap pemenang boleh memilih hadiah or baju mengikut citarasa sendiri di Pelangiwardrobe Hannah. add dulu baru boleh tengok baju2 disana)
  3. ada 3 kategori iaitu blog paling cantik, comel dan kemas. setiap kategori mempunyai 1 pemenang sahaja.
  4. buat 1 entry tentang contest ni.
  5. tag kepada 5 orang rakan blogger anda.
  6. letak banner di side bar blog anda dan link kan terus ke entry ni.
  7. setelah selesai, tinggal kan link entry anda berkenaan dengan contest ni di komen entry ni. saya akan check setiap link yang sudah ditinggalkan.
  8. penyertaan bermula pada 10.1.2011 hingga 10.2.2011.
  9. dalam tempoh sebulan ni mungkin anda boleh gunakan masa ini untuk menghias blog anda.




16 komen dari sweety:

apisv2 said...

yeahhhh

IFA Athirah said...

terbaik ar!ade contest lg!yeeha!boleh join! http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

eyka syafieka said...

gud luck

Pinky Pixie said...

kena tag? hihi. thanx dear,

acul said...

gud luckyer :)

sicomot-comel said...

waaahh..
gud luck.
pink3 ...hoho

Anisah Sani said...

mekaseyh tag saya ye,,jom2 masuk! :)

myravea said...

apisv2 : yeahhh :P

myravea said...

IFA : huaa..contest lg??ngehehe, tq dear :)

myravea said...

eyka : tq dear :)

myravea said...

pinky : yes my dear..u kne tag!hoorayyy :D

CikPuanMiera said...

ala dik.
belog akak xcomei pongg.
huhuhu

Wan Gerrard said...

anda dan blog anda comel ^_^

fyna said...

blog u cntik n kemas..blog i serabut! jeles! neway gud luck dear

ERDA said...

gudluck spe yg masuk ea..hehe..
sy nk promote gak...sy ad contest gak..hehe...jom join..ade hadiah mnarik..blh pilih tau..hehe

ChuhaQyme said...

cantikcantikcantik !