HOT!! Irine Nadia Marcello bakal ke jinjang pelamin tak lama lagi!

Thursday, January 27, 2011

| | |
Siapakah Irine Nadia Marcello?Siapakah dia? Alaa..korang ni sudah tahu bertanya pula, kasi puk puk kang baru tau! *hee*..Siapalah yang tak kenal si cantik manis Irine Nadia yang menjadi pujaan dan kesayangan ramai ni kan kan..
Okae, lets move on dengan tajuk entry ni yang dapat membulatkan mata korang yang memang sedia maklum bulat tu haa..tapi kasi bulat lebih cikitlah ye baru ada umphhh umphh bila nak baca entry ni sambil kelip-kelip mata buat macam tak percaya..heee


Irine dah nak kahwin?Omai omai, adakah ini fakta atau auta?Kalau auta takdela dia nak masuk BIG contest, CONTEST MY DREAM WEDDING BY CST PRODUCTION DAN LRKL tu haa kan kan, lagipun kalau menang memang KEPAK KEPAK KEBOM KEBOM KEBOM secara KEBABOM!!kompang dipaluuuu pengantin maluuu (sila menyanyi mengikut rentak irama dan lagu)




Macam biasalah bila nak buat wedding ni mestilah kena pilih theme yang berkenan di hati, terbuku di fikiran supaya kasi mereka yang menjejakkan kaki di majlis tersebut rasa seperti berada di kayangan yang indah belaka dan perkataan WOW itu patut muncul supaya majlis dapat dijadikan sebagai sumber inspirasi oleh bakal-bakal pengantin yang lain..So, theme apa yang cik irine kita pilih?Katanya mahukan konsep moden dan contohnya ialah...
Ohh, garden!! cis cis..ni yang buat haku pon rasa tak sabar nak tunggu orang tu masuk meminang..hee..*sambil tunjuk gigi*


By the way, cik irine ni sudah pasang niat nak jemput saudara saudari yang dikenalinya di alam maya ni ke majlisnya, siap nak letak meja khas untuk para blogger..kira VIP blogger gituu..waahhh Cik Irine, nanti jangan lupa jemput cik myravea di sini yee..heee..


Last but not least, jom kita sama-sama tolong cik Irine untuk menggapai impiannya..So, cara untuk VOTE sangat-sangat mudah sekali, tak payah topup semata-mata untuk vote yang boleh membazirkan kredit anda dan anda semua..Just klik LIKE!!Senang sangatla tu kan, gune jari pon boleh..So, jom kita sama-sama berganding bahu untuk merealisasikan impian Irine Nadia dan pasangannya..Tak salahkan kalau kita sudi membantu mereka yang mahu membina masjid yang suci lagi indah itu?*wink*


KLIK SINI DAN VOTE NOMBOR 52!!!

28 komen dari sweety:

Irma A.Wahid said...

stylee

HaFizaH aYu said...

insyaallah..impian irine termakbul,both of them so sweet la..

Liyana Lunia. said...

merana lah semua irine dh berpunya T___________T

HaFizaH aYu said...

insyaallah...rzeki irine tu ade...both of them so sweeet!!!

sawn said...

Bole tahan gak

Finaz Jaafar said...

tak kenal pown Irene nih tapi dia cantik..hee~

myravea said...

irma : memang style :)

myravea said...

hafizah : amin..sama2lah kita doakan :)

myravea said...

liyana lunia : huuu..tau xpe :)

myravea said...

sawn : :)

myravea said...

finaz : memang cantik :)

izyanty collection said...

suka tgok irine cute sgat, konsep dream wedding dia pun best

Khumaera Ismail said...

amboi..promote berbayar ke? hihihi~ =)

queen aida said...

hye myravea...tq bw kt blog queen..queen bru bljr2 berblog smula..dh lame tggl n queen xbyk info..queen nk follow tp xjmpe box follower hehe

myravea said...

izyanti : betul tu :) konsep die best!

myravea said...

khumaera : huuu..mne ade, ikhlas hati ni haa :)

aKu ZaHaa said...

nanti abg masuk meminang....apa2 hal pun abg dah ikut adik kat google & NBlog, so jom ikut abg balik kat http://mywae.blogspot.com/ ok tkasih:)

myravea said...

queen : adela sis, kat sidebar kanan atas skali tuu..wuwuwu

myravea said...

zahaa : wuwuwu...ok bro :) tq..

faradeeba said...

irine pun cantik.
kalo kahwin cpt pun tk slh.
hik3
ramai je org kahwin muda skrg nih.
huhuhu :P

NUR AMALIANA said...

i share this kt my fb..sgt menarik la..hehehe..dh vote pun

d_LA said...

serius rs nak kawin je tgk pelamin santek camtu..aigoo..aigoo

♥e'in♥ said...

bia tol die dh nk kawen???

ween said...

perkara yg baik elok dicepatkan. elak timbul fitnah. thumbs up utk irine :)

Wan Gerrard said...

wah awek cun nak kawin, minat die.heee~ :P

6 Soalan dari Imam Al Ghazali

eT said...

chumel jek kan...

bab pelamin garden tu mmg chantek bangat...
nasib ai dah kawen...huhu

fittiariri said...

irine sure menang yerr :)

M@huJadiBuDakBaek said...

yeay...sy pon da join vote..hehe